- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A
anulka99
Gość
dzieki kochane, fajnie bylo sie z Wami spotkac i zobaczyc na zywo-cos innego niz forumowe pogaduch, ale zawsze lepszy rydz niz nic
milo bylo poznac nowa mame Anie z Dominkiem, niech czesciej przyjezdza czy wchodzi na forum:-)
zdjatek nie mam, bo troche dzis wyruszalam na wariackich papierach i nie wzielam aparatu, ale dziewczyny nadrobia zdajtkami:-)
milo bylo poznac nowa mame Anie z Dominkiem, niech czesciej przyjezdza czy wchodzi na forum:-)
zdjatek nie mam, bo troche dzis wyruszalam na wariackich papierach i nie wzielam aparatu, ale dziewczyny nadrobia zdajtkami:-)
Mamuśka79
Fanka BB :)
Witam :-)
Wczoraj już nie dałam rady tutaj zajrzeć, rano gdy się szykowałam na spotkanko w domku zrobiłam taki bałagan jakby churagan przeszedł
. Więc po powrocie sprzątanie, prasowanie i obiadek. Bąbelek wyjątkowo grzeczny, bawił się sam w łóżeczku aż do kąpieli
, ( w sumie pół dnia)spotkanko mu służy 
.
Dziękuje dziewczyny, jak zawsze było sympatycznie :-)
, Wklejam pare fotek ...
Wczoraj już nie dałam rady tutaj zajrzeć, rano gdy się szykowałam na spotkanko w domku zrobiłam taki bałagan jakby churagan przeszedł
. Więc po powrocie sprzątanie, prasowanie i obiadek. Bąbelek wyjątkowo grzeczny, bawił się sam w łóżeczku aż do kąpieli
, ( w sumie pół dnia)spotkanko mu służy 
. Dziękuje dziewczyny, jak zawsze było sympatycznie :-)

, Wklejam pare fotek ...Załączniki
Mamuśka79
Mamuśka79
Mamuśka79
A
*Anetka*
Gość
Widac, ze spotkanko sie udalo, dzieci zadowolone, mamy tez rozbawione i szczesliwe :-) Szkoda, ze nas nie bylo :-(ale na Mikolajki sobie odbijemy ;-)

D
dorcia
Gość
Przepraszam ze dopiero teraz pisze,ale jakos z czasem u mnie kiepsko.Dziekuje wam bardzo za spotkanko bylo naprawde milutko
i juz sie nie moge doczekac nastepnego:-)
a teraz kilka fotek:-):-):-)
i juz sie nie moge doczekac nastepnego:-)a teraz kilka fotek:-):-):-)
reklama
D
dorcia
Gość
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: