reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Niestety niewiem czy i tym razem dotre na spotkanie:-(.W piatek mamy umowione spotkanie w konsulacie,ale mam nadzieje ze wyrobimy z czasem,poniewaz mamy wizyte na 9:04 wiec moze zdaze,mam tylko nadzieje ze nie bede musiala dlugo czekac i zdaze na 11:tak::-).

reklama
Kama83 - to moze nawet jakbys sie miala niewyrobic to po prostu dojedz tam na miejsce,he?przeciez bedziemy tam pewnie pare ladnych godzinek wiec zdazymy sie nagadac nawet jakbys miala byc z godzine pozniej:tak:

Olcia - to szkoda,ze was nie bedzie:-(Moja mala tez choruje i mam nadzieje ze sie zdazy wyleczyc bo inaczej tez odpadniemy:-(:-(:-(:-(:-(

Katarzyna_s-Tak tez myslalam aby najwyzej dojechac pozniej.Bardzo mi zalezy aby sie z wami zobaczyc,pozatym w krotce beda mikolajki i pewnie duzo spraw bedziecie omawiac:confused:

Katarzyna+ Weroniczka
Anulka99 + Olcia+Lukaszek
Chomiczynka+Sebus
Mamuska79+Krystianek
Dorcia+Lucy+Patryczek
*Anetka*+Pati
maxin+Natalinka
kama83+Dominik
ja niestety juz musze sie wycofac mialam miec zamieniony pracujacy poniedzialek na wolny piatek dzis przywiezli mi zaziebiona zuze i jutro i pojutrze mam wolne a piatek sobote pracuje wiec niestety moge tylko zyczyc milego spotkanka

Ja raczej odpadne bo Nika dalej choruje,ma straszny katarek i kaszelek:-(Lekarka mowil,ze mamy niby prowadzic normalny tryb i wychodzic,ale mysle ze to bez sensu z nia przychodzic na spotkanko bo moze pozarazac dzieciaczki inne.:-(Wiec spotkamy sie pewnie dopiero na Mikolajki:sorry::sad::hmm:Chybaze Nice sie polepszy,ale nie sadze...WKLEJCIE FOTKI KONIECZNIE!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry