reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Katarzyna+ Weroniczka
Anulka99 + Olcia+Lukaszek
Chomiczynka+Sebus
Mamuska79+Krystianek
Dorcia+Lucy+Patryczek
*Anetka*+Pati
maxin+Natalinka
kasiula matula + Emi

dziewczynki mogę dolączyc udał mi sie wolny piątek jak nigdy wiec nie mogę nie skorzystać
Katarzynka spotkamy się na greenford??o ktorej??

Ja takze sie zglaszam:tak:.
Tym razem nie przepuszcze takiej imprezy:-D:tak::-)

Katarzyna+ Weroniczka
Anulka99 + Olcia+Lukaszek
Chomiczynka+Sebus
Mamuska79+Krystianek
Dorcia+Lucy+Patryczek
*Anetka*+Pati
maxin+Natalinka
kasiula matula + Emi
kama83+Dominik

Kasiula,jeszcze sie zgadamy na gg dokladnie,ale jestem umowiona z Aga(chomiczynka) na Perivale o 10:45 wiec mysle ze tak ok 10:35 mozemy sie spotkac kolo naszej stacji;-):-)

ALE SUPER!DUZA ILOSC MAMUS I BABELKOW BEDZIE!!!ZAPOWIADA SIE SWIETNY WYPADZIK!!!!!!!!!:tak::-)

reklama
Dziewczyny po cichu myslalam ze moze uda nam sie wybrac,ale teraz jak maly tak choruje to nawet nie ma co.....:-(
Dlatego wybawcie sie za nas i nagadajcie!!!!!!!!!!
Pozdrawiamy goraco!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.