reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc dziewczyny ja tez sie pisze chcetnie na jakiekolweik spotaknie bo przez ta pogode to mozna oszalec, pozdrowienia

madgamir nasze forum duzo zawiera info co i jak tylko trzeba troszke poczytac:tak:, a i tez jest dos ciekawa strona o londynie dla rodzin mamatata.co.uk | portal polskich rodzicow w uk probuj szukac info, pozdrawiam i powodzenia

reklama
Ja takze zglaszam sie na spotkanko:-D.
Mam jeszcze 3 mamy chetne na spotkanko.
Ania z Dominikem (byla na ostatnim) oraz dwie mamusie ktore mieszkaja w poblizu mnie:tak:.
Zosie z Kacperkiem oraz Daria z Alexem

Dziewczyny nie!!!!:-(Ja znow nie moge ,kurcze zalamac sie mozna!

Tescie przyjezdzaja 31go na tydzien,pierwszy raz do nas wiec nie ma bola ,nie dam rady...:wściekła/y:

Bawcie sie dobrze i za nas!!!!Pozdrawiamy serdecznie!

Olcia- a moze niech tez z nami tescie pojda?to beda mieli radoche jak sie szkrab bawi z dzieciaczkami i wogole pewnie dlugo nie beda mieli okazji zobaczyc jak sie bawi w takim miejscu...a pewnie i sami tez nigdy nie byli w czyms takim....co Ty na to?zastanow sie,moze beda mieli ochote...

Ale fajne ekipka sie zbiera, suuuuper!!!
No wlasnie kto ma jakis pomysl gdzie mozemy sie wybrac?? Pytalam wczesniej moze ktoras z was wie gdzie jest jakies Playcentre w okolicy centrum, zeby kazda z nas miala w miare blisko???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.