reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Krystianek i Agatka
dsc02070maleyt0.jpg

Lucy,Oliwier,Weronika i Krystianek
dsc02072malefq0.jpg

wszystkie urwisy w jednym miejscu:-D
dsc02073mamemaleih5.jpg

my i nasze skarby
dsc02077malewm7.jpg

uf....udalo sie powklejac(sorki za ilosc) mala spi wiec jeszcze moze poczytam co nieco
a jeszcze jedno bylyscie chetne na spotkanko u mnie na Thamesmead ,wiec dajcie jakas date zeby wszystkim pasowalo i nie lamcie sie to nie koniec swiata:-D:-D:-D

reklama
super foteczki ze spotkanka dzieciaczki słodzkie
Katarzynko jakie Weronisia ma długie włoski joj :happy2:

u nas ok
18 marca przyjezdzamy na 3 tygodnie do uk wiec mam nadzieje ze sie spotkamy jakos:tak: a potem 3 kwietnia wracamy do pl cala trojeczka :tak:

Moze jakies spotkanko wszystkie zoragnizujemy jakos jak bedziesz...powiesz tylko kiedy Ci pasuje,podejrzewam,ze najbardziej jak akurat Grzes w pracy bedzie;-)Byloby super:tak:Oczywiscie dla siebie to osobno Ciebie i Emi porwe ktoregos dnia:-D

:-) Czecs wamwszystkim jestem nowa na tym forum, własnie je odkryłam. Od niedawna mieszkamy wraz z synkiem w Londynie na Twickenham. Obecnie jestem w ciazy i chetnie poznam mamy lub dziewczyny bedce w ciazy w celu wspolnych pogaduszek i spotkań. pozdrawiem serdecznie

Super spotkanko:tak:.Tak szkoda ze nie bylo mnie.Zdjecia super,pokazuja w jak super bawily sie dziaciaczkiWidze ze mamy nowa kolezanke Agatke.Mam nadzieje ze na nastepnym spotkanku poznamy sie:tak:.

Bardzo chętnie się spotkamy i poznamy :-)

uf....udalo sie powklejac(sorki za ilosc) mala spi wiec jeszcze moze poczytam co nieco
a jeszcze jedno bylyscie chetne na spotkanko u mnie na Thamesmead ,wiec dajcie jakas date zeby wszystkim pasowalo i nie lamcie sie to nie koniec swiata:-D:-D:-D

Dorcia ja chętnie przyjadę, tylko potrzebuje dokładne wskazówki jak dojechać. Jeśli chodzi o date to mi pasuje następny tydzień ale tylko od poniedziałku do środy bo w czwartek przylatuje moja mama.

Buzka

Kasiulla matulla-ciesze sie bardzo ze u was w pozadku,ja tez sie pisze jak cos jak przyjedziesz,buziaczki dla Ciebie i Emi

reklama
Ja musze kolejny raz odmowic w czwartek przyjezdza tesciowa wiec beda zajeta zwiedzaniem:-D;-)
ale za dwa tyg chetnie sie z wami spotkam;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.