reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
my rowniez odpadamy,pracujemy.Mam nadzieje,ze uda nam sie spotkac jeszcze przed czerwcem.;-)
Pozniej beda pracowac 5dni w tyg:sorry2::dry:

zycze wam super zabawy i milych plotek:)

reklama
No i my niestety nie dotrzemy :-(Bylam dzis w przychodni u GP, spytalam z glupa o 2 years progres, bo Pati juz miesiac temu skonczyl 2 latka, i jakos nikt nam nie przyslam zawiadomienia. No wiec jutro mamy spotkanie z health visitor i bilans dwulatka :tak:

Cos Nam podupadaja spotkanka ostatnio.....:-:)-:)-(
Sluchajcie,a moze by tak niedziela jakas co?Ja wiem,ze to rodzinny dzien,ale moze by tak sprawic frajde Nam i dzieciaczkom i calymi rodzinkami urzadzic piknik w Hyde Park?Co Wy na to?Byloby milo sie spotkac,a maluchy wyszalalyby sie na trawie biegajac za pilka....Moznaby sie gdzies umiescic kolo placu zabaw nawet i popiknikowac.Tatuski by sie chwilke chociaz zajeli dziciaczkami a mamy mialyyby chwile na plooooooooooootki:tak::-D
No i co Wy na taki plan????

plan jak zawsze jest fajny tylko cos ciezko ze zrealizacja ale wiesz zobaczymy, jedno pisze ze w piersza niedziele maja my oidpadamy bo tata ma juz plany i nie mysli o zmianach ale moze inna czemu nie??

ja chetnie,ale w czerwcu:-p
U nas pierwszy weekedn rowniez odpada,potem dwa nastepne rowniez,bo maz jedzie do pl.Potem robimy urodziny Natusi.Wiec u nas maj odpada:sorry2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.