reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam, my niestety odpadniemy :-(, 26.03. idziemy na ściągnięcie gipsu i założą mu buty połączone szyną(będą unieruchomione) i nie będzie mógł swobodnie się bawić.On jest strasznie ruchliwy, chodzi wokół stołu, mebli, wciśnie się w szelkie zakamarki i gdzie tylko trudniej :szok:. Nie wiem kiedy znów się spotkamy:-(. Pozdrawiam Was cieplutko i
Wesołych świąt

reklama
katarzyna milo nam,my rowniez chetnie was zobaczymy,Wiki na pewno sie zmienila;-)

mamusika szkoda,ze was nie bedzie.Krystianek bardzo dobrze sobie radzi,silny chlopczyk.pozdrawiamy:-)

My niestety takze nie pojawimy sie w piatek:-(.Wlasnie tego dnia lece do Polski na tydzien.Mam nadzieje ze nastepne bedzie bardzo szybciutko i spotkamy sie wszyscy cala paczka:tak:.

Niestety, My tez odpadamy jednak w piatek:-:)zawstydzona/y:Okazalo sie,ze M ma wolne wiec postanowilismy gdzies skoczyc rodzinnie sobie na jakas wyprawe:tak::-)Mam nadzieje,ze pogoda dopisze:tak:
Ale nie odpuszcze nastepnym razem,wiec czekam na kolejne spotkanko:tak:

Czesc dziewczyny!
W koncu znalazlam jakies mamy z Londynu :) My mieszkamy na greenfordzie.
Jestem mama 5 miesiecznego Huberta wy widze macie starsze pociechy szkoda ze moj nie umie jeszcze chodzic (nawet siedziec nie :) ) wiec z waszymi pociechami sie nie wyszaleje :p
pozdrawiamy

czesc dziewczyny, mam na imie kama i jestem nowa na forum.jestem mama 7miesiecznego alexa, a w londynie jestesmy od 2 miesiecy. mieszkamy na leyton.jesli sa tu mamy z leyton i okolic to chetnie poznam, a moj synek bedzie mial towarzystwo innych dzieci. czekam na odpowiedz, teraz juz codziennie bede przegladac wasze forum. pozdrawiam i melgo dnia:)

reklama
my tez wstepnie piszemy sie na spotkanko :tak:dawno was nie widzielismy :-(No i 10 nam odpowiada, a gdzie sie spotkamy? Jest piekna pogoda to moze gdzies w centrum w ktoryms z parkow? Mozna by pospacerowac i zachaczyc o plac zabaw? Co myslicie?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.