reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
oj ta nasza pogoda szaleje, jak na razie to mamy śnieg, więc z parku chyba będą nici... ale mam nadzieję że i tak się spotkamy :tak:.
Dziewczyny jesteście ? :-):-):-)

Ja na centrum to raczej niestety nie, ale jak gdzies kolo Greenfordu to chetnie. Coraz wiecej mam sie pokazuje jak pogoda sie poprawila- fajnie :) Tylko dzis snieg padal:szok:
Na Greenfordzie to jakis wielkich umawian nie musi byc chyba - ja przynajmniej prawie codziennie ze swoim Skarbem wychodze
pozdrawiam

Czolem dziewczyny
jezeli wszystko pojdzie po mojej mysli to pisze sie na to spotkanie, na razie to trzymam kciuki, pozdrowienia:-)

Anulka moja droga, gdzie się ukrywałaś??? :-D Jak tam nauka jazdy???
No to w który dzień Wam pasuje? Bo mi w każdy :laugh2:, dopasuje się do Was, Agi_kn do Ciebie jest bardzo daleko :-(...trzeba miejsce jakoś wypośrodkować :tak::-p

mamuska79 troszke nie mialam czasu, ale przewaznie was podczytywalam co poranaiacie, prawko idzie slimaczym pedem, co do spotkania do widzialam na bbc ze nie bedzie za piekna to albo to przelozyc albo spotkamy sie w naszym miejscu????;-):tak:

Dziewczyny ja propozycje zarzuce taka:
spotkajmy sie na Holland Park Station jak zwykle i jesli bedzie padalo albo wialo mocno to skoczymy do naszego miejsca:tak:A jesli pogoda Nam bedzie sie podobala to zawszew mozna przejsc na druga strone szosy i isc do Holladk Parku,ktory jest rownie piekny i wielki jak Hyde Park(no moze troche mniejszy:-D)I tam tez jest super duzy plac zabaw jakby co:tak:
To jak?
11 na stacji?

niestety ja jak zwylke odpadam:-(, gdzyz mamy nasza wizyte u lekarza a dowiedzialam sie wczoraj, moze nastepnym razem, powodzenia

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.