reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ala_oli-dzieki:-)

chyba zaczne u was pisac (jesli moge)bo fajny watek:-):-D, dziewczyny zagladalyscie na watek z mikolajkami? ja tez zapraszam serdecznie bylismy dwa lata z rzedu i warto bylo super zabawa dla dzieci i rodzicow:-)

ala_oli-chodzisz z synkiem na playgroupy, ja z moja prawie 3 latka tez :-D, uwazam ze nie ma nic lepszego dla szalonych maluchow tam moga sie do woli wybrudzic i szalec z farbami:-D

pozdrawiam serdecznie

reklama
czesc dziewczynki...u nas wszystko w porzadku,codziennie tyle zajec ze czasmi nie ogarniam wszystkiego...przez ostatnie dni biegam to do przedszkola to do kosciola donosze papiery pozostale bo wiecznie czegos ode mnie chca:tak:i jeszcze jutro musze jechac do parafii podbic cala dokumentacje u ksiedza i wyslac to i z glowy...zlozylam papiery w sumie do 3 przedszkol,wczesaniej do jednego a teraz do jeszcze do 2 bo nie wiadomo gdzie zostanie przyjety,wszystkie katolickie:tak:;-)pozatym lece zaraz po zakupy...Olo zajada makaron,robilam dzisiaj spageti,on kluski by tylko jadl:tak:dobra chyba tyle u mnie w skrocie...
MAJA-jasne ze mozesz z nami pisac,a dlaeczo by nie,im nas wiecej tym ciekawiej:tak::-pplay grupy super sprawa,fakt nie zawsze ide bo choroby sie czepiaja...ile w londynie siedzisz?planujesz wracac do polski?aaa i w jakiej dzielnicy mieszkasz?
BLUSZCZ-prawda niedziele byla okropna...a jak tam u ciebnie?
SYLWIA-halo jak tam sobie radzisz z ksiezniczka malutka?

gdzie wy sie podzialyscie co?
pozdrawiam goraco i buziaczki przesylam

ala_oli- mieszkamy na acton:-), w londynie mieszkamy od 4,5 roku:-), a wy gdzies blisko nas czy daleko?

my mielismy dzis bardzo ciekawy niby normalne domowe rzeczy, moment i wieczor:tak:
pozdrawiam

hej dziewczyny !
mam na imie Aneta mieszkam na Hanwell bardzo blisko west Ealingu , (kolo lidla) jesli mialybyscie ochote nawiazac to ja napewno odpowiem, dodam tylko ze moja coreczka ma 17 miesiecy i ma na imie Amelka ;) pozdrawiam!

eee ale tu cisza,co sie stalo?nikt juz czasu nie ma?:confused:u nas przeziebienie wzielo gore,tzn,Olek jest podziebiony i nigdzie nie wychodzimy...za tydzien mamy wizyte u doktorki naszej...chyba bedizemy szczpeic Olika na grype,ale ta zwykla...powiedzcie co myslicie o tych szczepieniach???doktorka mowi ze szczepi sie juz od 10 lat i nie choruje...tesciowa rodzice mowia zeby zaszczepic ale ja mam mieszane uczucia...

MAJKA-my mieszkamy na Edgware,takz eto chyba spory kawalek,moj Grzesiek pracuje niedaleko Actonu:tak:a ogolem w Londynie 2,5 roku:tak:

dziewczynki meldujcie sie tu szybciutko:tak:

Ale tu ostatnio pustki:szok:
U mnie narazie nic ciekawego sie nie dzieje.W szkole tyle zalatwilam, ze Dominika narazie do przedszkola wysle katolickiego:tak:Niestety dowiedzialam sie ze musze uczeszczac na msze angielskie:-(Pani sekretarka stwierdzila ze polski kosciol nie zalicza sie:szok:Strasznie mnie to wkorzylo,czy to wazne czy chodze do polskiego czy do angielskiego kosciola:wściekła/y:No ale dzisiaj zrobilam swoj debiut i pokazalam sie w angielskim:-DPoszlam cala rodzinka jak zwykle i juz na poczatku mnie zdziwilo ze dzieci wysylalo sie do pomieszczenia obok.Niestety Dominik chyba przeczul na co sie zapowiada i zaczal mi plakac:-(.Teraz musze go pomalu przyzwyczaic aby chodzil z innymi dzieci do tego pomieszczenia:sorry:.Napiszcie mi jak wiecie czy tylko w mojej szkole nie akceptuja polskich mszy czy w kazdej szkole:sorry:A tak ogolnie to zmienilam sobie dzisiaj kolor wlosow i fryzurke na poprawe humoru:-D

Ostatnia edycja:
dziewczynki co z wami sie stalo?czemu sie nie odzywacie?

u nas wszystko ok...dzisiaj brat urodzinki ma,wiec wczoraj bylam po prezent i umowilam sie z kolezanka na miescie,troszke polatalysmy po sklepach rowniez za zabawkami na mikolajki dla naszych skarbow ale tyle tego jest ze nie ogarniam i nie wiem co wybrac:eek:

KAMA-fajnie ze szkole zalatwilas dla malego,u nas tego nie ma bynajmniej nic nie mowili co do mszy,pytala tylko do jakiego kosciola nalezymy i tyle:tak:a ty jak sie czujesz?

moj mąż mnie zaskoczyl i wczoraj wieczorem jak lezelismy zaczal rozmawiac o drugim dziecku:szok:ze chcialby teraz i wogole,mam metlik w glowie:tak:

SLYWIA-taka jestem ciekawa co u was kochana?jak sobie radzisz i co tam wogole?

pozdrawiam cala reszte i jak znajdziecie chwilke wpadajcie czesciej:tak:

reklama
zalozylam nowy temat prosze zajrzyjcie tam poniewaz wasze zdanie jest tam bardzo potrzebne! dziekuje

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.