reklama

mamy z norwegii

reklama
ciezka noc dzsiaj u nas....Szymon za wszelka cene chcial spac chyba z nami,bo uparcie o 3 zaczal przychodzic do naszego lozka, a ja uparcie go odkladalam do lozeczka, i tak az do 5...pozniej sie wkurzylam,weic zalozylam mu z powrotem szczebelki do lozeczka, wiec od tej pory co chwile zaczynal ryczec,bo nie mogl wyjsc....dobrze,ze chociaz pospal do 8:30 :)
Maniulka, wiesz,ze udalo mi sie kupic w sobote chusteczki dla dzeci zapachowe? normalnie az nie moglam uwierzyc :)

milego dnia zycze :)

Witam:-)
Gugula mów gdzie kopiłaś chusteczki :-p:-p:-p:-pu nas nocka tez kiepska,ja poszłam spac po pierwsze a mała wstała przed 2 i nie mogła spac,kreciła się marudziła ale wm końcu zasnęła.Wstałyśmy razem o 7 :-)
Co do sanek to taki normalnych jak w Pl to tutaj niema bynajmniej ja takich nie widziała,sa take z kierownica albo takie plastikowe my mamy takie wersja mini może ten sezon jeszcze przejeździmy

Maniula, chusteczki w alesund w ica maxi :) ja to juz mam takie zboczenie, ze w kazdym sklepie co jestem to szukam chusteczek :-D to sa jakies wlasnie dla ica robione, z aloesem, takie fioletowe opakowanie :) tylko jeszcze na dobra sprawe nie wiem czy dobre, bo mam jeszcze jedna paczke otwarta smierdziuchow,to chce je wykonczyc :) jak beda ok, to mi aska dokupi, jak sie ladnie usmiechniesz to pewnie Tobie tez :)
A jak udalo sie podcinanie wloskow Malej? :-)
dzis postaram sie namowic Krzycha na wyjazd do pekasa,moze dostaniemy sanki, albo chociaz jakis zimowy pojazd sankopodobny :-)

O tak musisz je wypróbować jak będą ładnie pachnieć i będą dobre to zapewne mój usmiech zza góry dojrzysz:-D:-D:-D
W pekasie dawno nie byłam ale pojazdy sniezne sa w sportowym w blu hausie jak coś,widziałam je tam :tak:
Na obiad dzisiaj serwuje gołąbki:-)zaraz ide choć trochę z małą na dwór wprawdzie jest nie do życia wstałą o 7 i ma problem bo nie dospana próbowałam ją położyć ale gdzie tam :baffled:

ja mam dzis kuchennego lenia, i na obiad moj mezus bedzie wcinal kielbaske smazona z cebulka ;-) my z mlodym ziemniaczki z surowka i tez dobrze :)
my bylismy na dworze ponad 45 minut i mlodemu baaardzo spodobalo sie wywracanie sie na lodzie :-D problemy zaczely sie jak chcialm wracac do domu, bo mi nogi zmarzly, to maly zrobil mi histerie na placu zabaw,bo chcial jeszcze zostac.... :D Zimno jest,ale josos tak jak sloneczko swieci to nawet przyjemnie :-) tylko buty cieple musze kupic, bo moje stare na norweskie warunki to nie za bardzo. one sa dobre zeby poruszac sie od drzwi domu do drzwi samochodu, a nie na zabawy w sniegu z dzieckiem :-D

Witam:)

Oj dawno tu nic nie pisalam.
A ja bym chcialam takie wlasnie drewniane sanecxzki z oparciem, jak w Pl:( no ale coz, jak nie ma, to sie kupi cos innego:)

Ja tez mam fiola na punkcie chusteczek nawilzonych , ale niestety te zapachowe Ica u nas sie nie sprawdzily:( mlodemu sie pupka odparzyla:( Ale pachna ladnie , tak mydelkowo:) Ale sprobujcie, bo co dziecko to inna dupka :P Ja wrocilam do smierdzacych Libero i troche mniej smierdzacych chusteczek Pampersa.

Podczytuje was codziennie, wiec postaram sie wiecej tu popisac:)

Milego dnia:)

właśnie saneczki to my chyba z Pl przywieziemy z oparciem drewniane , a chusteczki kupuje w coopie te ichniejsze po 10nok i jestem zadowolona
myśmy dzisiaj też pospacerowali po śniegu ,Kuba sobie spróbował śniegu i się rozpłakał więc mu raczej nie spasował ten smak :)

Trekjelke - Biltema

drewniane, niedrogie, mozna dokupic oparcie dla dziecka jak widac ponizej, wyprobowane wielokrotnie na kilku osobach powyzej lat 20 i 30 hehe, skladaja sie na plasko wiec w okresie letnim nie zajmuja miejsca, nie trzeba telepac z PL

pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry