reklama

mamy z norwegii

reklama
cześc dziewczyny
2dwe2p5.jpg

strasznie duszno na dworzu , chyba lunie deszcz....
szkoda bo meżuś przygotowal dla nas niespodziankę, wycieczkę łodzią,mieliśmy sobie połynąc do Bergen :-(.
ciekawe jak pogoda we Włoszech , Bożenka pewnie się smaży i relaksuje w kąpieliskach wodnych i pod palmą:-D.a swoja droga tez sie dawno nie odzywały z Rybą(chyba jest juz w Norwegii)

Cześć Babeczki :-),
Agata jaka śliczna Twoja mała, i podobna do Ciebie.

Ja wczoraj odleciałam z Natalką o 21:30,Nawet nie wiem kiedy Tomek się wślizgnął do łóżka.
Anka będę Was wypatrywać na mojej wodzie :tak:.Ja mam widok z ogródka naD most i widzę Twoją wyspę:-D. Ja pływam tylko dużymi "łódeczkami", bo małymi za mocno buja i mi błędnik wariuje :baffled:, ni i nie wiem czemu ale kajakiem mogę.
Idę się zebrać do jakieś pracy, bo zasnę zaraz, kawę dożylnie :-(.
Udanego Dzionka :-D !!! !!!

ja też mam chorobe morską,mnie nawet chwyta jak płyniemy tym molochem z Karlskrony do gdyni:rofl2:, masakra:wściekła/y:
ale ja się ciesze nawet z małej motorówki:tak:, zawsze jakaś atrakcja dla Czarka, a ostatnio to tylko samolociki i łodeczki mu w głowie:-D:-D:-D

Hej Dziewczyny!! ja przez te upaly to tez ostatnio ciågle o wodzie mysle..
ale takiej duzej - wlasnie gdzies nad morze.. :rolleyes: tymczasem bylam zobaczyc nowå dzidzie w Hovden (ten duzy chlopczyk co urodzil sie kolezance) czekam na J.,zaraz biore sie za obiadek i.. piekny cos podgadywal ze chce isc na ryby, ale tak z brzegu a nie z lødki.. wiec ja chyba wezme sobie lezeczek i tup,tup za Nim powylegiwac sie gdzies na swiezym powietrzu...
przyroda05.gif

milego dnia!! :o**

reklama
hej, a my bylysmy w otwartym przedszkolu dzisiaj, a potem mala spala. cos niewyraznie wyglada, ale zobaczymy...

lece na jakies zakupy bo nic na obiad nie mam,,, ale przekupilam mala kanapka z czyms slodkim wiec jest zadowlona:-)

dzisiaj pozniejszy obiadek bedzie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry