Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Maya u taty na raczkach caly dzien dzisiaj i nawet jej sie bardzo podobalo tylko na jedzonko do mnie i znowu tatus
.teraz juz kruszynka spi, ja tez sie zmywam bo ostatnio mamy rekordy w chodzeniu spac, czyli o 2 lub 3 w nocy a budzimy sie wtedy kolo 11/12. masakra
.
.
he he ale tak na serio to nie martw sie nie bedzie ciebie gryzla przy ssaniu , no chyba ze specjalnie ugryzie
......
, albo ja sciągnie tu albo sprzedamy w N....więc ma zajęcie, w lutym sie wyjasni sytuacja firmy i zobacz jak to bedzie
, więc wszystko jest wielka niewiadomą, zreszta jeszcze pare rzeczy mamy w N i szybko nie wroci do pl bo trzeba sie tego pozbyc
. 
.
nigdy wczesniej tego nie robila, ale to mile jest

wracamy w poniedzialek bo po drodze chcemy zatrzymac sie w Odda na zakupach.
tyle ze po Swietach na 2dni przyjechala Mama J. to ugotowala obiad i potem posprzåtala to sobie odpoczelam. mieli wszyscy zostac do Nowego Roku ale pojechali i wlasciwie nie plakalam z tego powodu. milo bylo ale juz bokiem nam wychodzily te calodzienne nasiadøwki pozatym ostsatniego dnia J. tato z zonå wlasnie cos podlapali i jeszcze przyszli i Emme na rece w ktøre zresztå Jej za uszami kaszleli!! no rozumiem dziadki popiescic sie chcieli no ale przeciez mogli zarazic i nerwy mialam!! no i moze to byl poczåtek ze podlapala.. jakkolwiek.
nie wiem. pytalam doktorki i nie za wiele mi powiedziala. po wspølnej konsultacji doszlysmy do wniosku zeby moze ograniczyc zelazo - ale z tym latwo nie jest bo przeciez mleko musi pic, kaszke ktora je zawiera tez chce dalej podawac. tyle ze mysle zeby z tego gruszkowego deserka zrezygnowac, i dzisiaj podalam Jej sliwke suszonå - majå w sloiczkach dla dzieci bo to podobno tez pomaga. ponadto rozrabiam sloiczki z wodå bo så jednak za geste. herbatki koperkowej Emma nie rusza wiec w glowe zachodze co by tu jeszcze - moze Wy mi podpowiecie? jutro sprøbuje tez z surowym jabluszkiem..
a jesli nic z tego to lekarz powiedial ze cos tam Jej sie wtedy poda - nie pamietam nazwy..