reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

darika- dzieki za info :) jak bylam w hurtowni,to akurat nie mieli tego z chicco, ale na dniach mialy niby przyjsc- bede musiala przejsc sie i zobaczyc czy dotarły...;) u mnie wlasnie ten problem,ze mlody ma 5 miesiey i nie siedzi,wiec musimy miec taki tyłem jeszcze,a ten co mamy obecnie jest taki jakis ciasny dla niego,no ale on skubany wazy juz 9,5 kg, i w tym foteliku to wyglada jakbym go tam na sile wcisneła ;)....i tak sobie pomyslalam,ze te foteliki,ktore wlasnie są takie dwufunkcyjne, i sa tez dla wiekszych dzieci, to beda troche wieksze,wiec bedzie mu wygodniej ;)

a tak z zupełnie innej beczki jeszcze ;) czy ktoras z Was dziewczyny piecze w norwegii chleby? znaczy sie chodzi mi o dostepnosc mąk? czy maja tam typy, tak jak u nas? np czy make chlebowa mozna dostac (typ 600, 700itp) i razowa na przyklad? orientujecie sie?

reklama
gugula maki są różne spory wybór ale czy takie do pieczenia chleba to nie wiem.A co do swiat to tez myslałam o samolocie ale na dzień dzisiejszy bilety juz sa cholernie drogie dodatkowo samochód,paliwo,prom to sie nie opłaca no nic tez mam nadzieje że dzieciaczki dadza rade:tak:i będa ładnie spały
Ja tez będę zmieniać fotelik pewnie jak pojadę do pl to kupimy już ten większy ale nie myslałam jeszcze jaki

Dziewczyny,
co prawda ja nie z Norwegii, ale mam do Was pytanie, czy kojarzycie może jakieś foteliki, które są montowane tyłem do kierunku jazdy także dla dzieci powyżej 13 kg?
Dzięki Karolina

I nastała cisza :-(
Musze rozkręcić towarzystwo:tak:
Za 27 dni jadę do Pl tak się ciesze,stęskniło mi się za rodzinką,znajomymi i tak ogólnie jakoś :-)Kupiłam dzisiaj fotelik samochodowy dla córci ten od 9 kg jeszcze nie testowany ale mam nadzieję że córci się spodoba bo aż boję sie tych kilometrów z nią mam cichą nadzieje że jak będzie jechać przodem do kierunku jazdy będzie lepiej :-)
Pogodę mamy ładną do wczoraj było mroźno ale słonecznie i bez deszczowo,dzisiaj trochę popadało ale o godzinie 19 było 14 stopni :szok:
Pozdrawiam was :-)

AniaMoos jak po usg,odezwij się,jak wrażenia?????

czesc, wrazenie super, jestem zalatana wiec ciezko mi bylo sie odezwac, Lenka zdrowa i duza, jeszcze tylko 11 tyg :) juz nie moge sie doczekac, wkleje wam filmik z usg. ale jest to cos co polecam kazdej przyszleh mamie, bez wzgledu na pieniazki

YouTube - Kanał użytkownika NowMarek

pozdrawiam

A TY Maniulka na swieta do Polski, oj zazdroszcze, ja to raczej w podroze sie nie wypuszczam, nigdy nie wiadomo co sie moze stac...

AsiaMoss śliczna wasza Lenka, super takie usg ja tez nasze wspominam z łezką w oku :tak:
Twój mąż ma na imię Marek? Mój Daniel i właśnie wydedukowałam, że chyba się znają ;-)i chyba my również miałyśmy okazję się poznać, dość dawno gdy byłam tuż przed porodem z wielkim brzuchem. :cool2:

reklama
Witam mamusie z Norwegii :)
Troszke mnie tu nie bylo i sama nie wiem co sie dzialo....
Postaram sie nadrobic pare stron ale jesli ktos mnie nie zna to mam na imie Kasia, jestem w 25 tygodniu ciazy i razem z mezem nie mozemy sie doczekac naszej coreczki :)

A co u Was, widze ze Asia jest ciezarna, a ktos jeszcze? Gratuluje Asiu :)

Do góry