Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki za informacje, będzimy więc chodzić do angielskiej położnej.Może nie będzie tak źle.;-)hej
medio z tego co wiem to w Notts raczej na pewno ne znajdziesz polskiego ginekologa, a szkoda
pozdrawiamy
My z Gabids to przeszlysmy i zadna z nas nie ma jakichs niemilych wspomnien.Powodzenia i Gratulacje
Czyli najpierw powinnam pójść do lekarza, a później do położnej. Bo ja planowałam iść bezpośrednio do położnej.Medio domyslam sie ze chodzi ci o prowadzenie ciazy:-)tutejsza polozna nie jest taka zla choc opieka rozni sie nieco od takiej jaka jest w Polsce,natomiast jesli masz jakiekolwiek obawy zwiazane z jezykiem to przysluguje ci bezplatnie tlumacz.Smialo idz jak najszybciej do GP a on ci przydzieli midwife i jakos dojedziecie do konca szczesliwieMy z Gabids to przeszlysmy i zadna z nas nie ma jakichs niemilych wspomnien.Powodzenia i Gratulacje
![]()

My z Gabids to przeszlysmy i zadna z nas nie ma jakichs niemilych wspomnien
.
, mam czas dla siebie, moge sobie robic maseczki kąpiele peelingi i wsystko bez pospiechu ehh sielanka brakowało mi tego... 

;-)
. dopiero moj facet bedzie lecial go odebrac..wiec ja najwczesniej polske zobacze na jesieni
:-(.
) ruszylismy na spacerek co sie rzadko zdarza:-). pieknie!