amolendowska
Początkująca w BB
nafniu, terminow mam juz 4 ale ten najbardziej prawdopodobny to 22 wrzesnia, poza tym dziwi mnie troche ze piszecie wszystkie ze mialyscie tylko 2 razy robione USG a mnie kaza co miesiac przychodzic. pozdrawiam ola
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
[/url]
siedzielismy tam sobie po okolo 5 godzinek za kazdym razem..takze mielismy rozrywkowy weekend.
mowia ze nie ma na to zadnego leku..i po prostu trzeba przeczekac..

no ale do tego momentu Julis i ja bylysmy juz zdrowe, takze wygladalo to jak odbijanie pileczki, jak komus sprzedasz to sam wyzdrowiejesz..;-)
hej, mamuski, ja dopiero odkylam forum. chcialabym sie dowiedziec jakie macie opinie na temat szpitala na Hucknall Road, bo tam planujemy rodzic. niestety moja ciaza nie przebiega bezproblemowo wiec od samego poczatku siedze na zwolnieniu lekarskim. mieszkam w nottingham na aspley. bardzo Was prosze o jakies informacje pozdrawiam

i oczywiscie 2 godziny wyjete z zyciorysu
na miejscu w poczekalni dla dzieci taki kociol ze wlasnych mysli nie slychac:-)a wracajac do Juli to strasznie mi jej szkoda,buziaczki dla niej
tak chcialysmy spotkania a tu lipa pogoda z dnia na dzien coraz gorsza no ale jak juz wyjdzie sloneczko to mam nadzieje ze wszystkie beda w gotowosci;-)
to oczywscie moja sprawka
. wykorzystalam zdjecia ze spotkan, mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko - w koncu to w szlachetnej sprawie;-). ale fakt powinnam zapytac zanim je umiescialam