Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

, Natalka zlapala jakas infekcje, miala temperature, teraz katar i kaszel budzi sie przez to co chwile :-(, a mnie serce peka jak to widze, podaje jej calpol i syropek od kaszlu , mam nadzieje ze szybko przejdzie, tym bardziej ze ma urodzinki w niedziele, sukienka juz przygotowana i odprasowana wisi, oj tak mi przykro... no ale moze przejdzie , no a za tydzien szczepienie, tez mam nadzieje ze nie trzeba bedzie przekladac:-(
, w st anns tak jak pisala gudrun tez nieciekawieHmmmm.....wszystko co napisalas to jakby o mniehej!!:-)
PIEKNA POGODE MAY......;-)PRAWDA
OSTATNIO JESTEM TROSZKU ZAJETA I NAWET NIE ZAGLADLAM NA FORUM!MUSZE UPORZADKOWAC SOBIE SPRAWY ZANIM WROCE DO PRACY A POZA TYM SZUKAM DLA MALUCHA ZLOBKA!!JUTRO MAM SPOTKANIE W JEDNYM ZLOBKU ZOBACZYMY NA JAKICH WARUNKACH PRZJMUJA I ILE KOSZUJE!!))
DZIEWCZYNY MAM PYTANKO
BEDE POTRZEBOWALA NIANI NA WEEKEND NIE ZNACIE MOZE JAKAS OSOBE KTORA BY MOGA SIE ZAJC MOIM MALUSZKIEM ?TAKIEJ WIECIE....
ODPOWIEDZIALNEJ itd... I ZNAJACA SIE NA DZIECIACH!
BEDE WDZIECZNA ZA INFO
POZDROWIONKA
zartuje oczywiscie;-)
i juz za wiele czasu mi nie zostaje.

ale mowie wam cosmy sie smieci naogladali to szok. No i oczywiscie nie wracam do Polski, wiec jak sie juz ze wszystkim uporam to tez do was dolacze na te spotkanka w sure start
:-)