gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
annaoxi to nie od diety to moje kochane dzieci doprowadzają mnie do takiego stanu
To mniejsze urzęduje po nocach,a i w dzień testuje mnie ostro.Starszy też ostatnio
dostarcza mi niezłych atrakcji.Jush normalnie czasami mam zjazd totalny i mam ochote zostawić to wszystko i gdzieś pujść.
gudrun,nafnia gratuluję ząbków i pierwszego kroku,jusz nie mogę się doczekać kiedy u nas będą.
Dziewczyny ile średnio na miesiąć płacicie za prąd? Bo nas ostatnio podliczyli na 100 funtów,ale podobno wzieli tą średnią od wszystkich mieszkańców bloku.Trzeba to załatwić bo normalnie jeszcze troche a cały dochód na rachunki będzie.
To mniejsze urzęduje po nocach,a i w dzień testuje mnie ostro.Starszy też ostatnio
dostarcza mi niezłych atrakcji.Jush normalnie czasami mam zjazd totalny i mam ochote zostawić to wszystko i gdzieś pujść.gudrun,nafnia gratuluję ząbków i pierwszego kroku,jusz nie mogę się doczekać kiedy u nas będą.
Dziewczyny ile średnio na miesiąć płacicie za prąd? Bo nas ostatnio podliczyli na 100 funtów,ale podobno wzieli tą średnią od wszystkich mieszkańców bloku.Trzeba to załatwić bo normalnie jeszcze troche a cały dochód na rachunki będzie.

, zjadł mi słuchawki do kompa,
do tego sam chyba nie wie o co mu chodzi wiec marudzi jak nigdy,oprocz tego zdarza mu sie taka podwyzszona temperatura(objawy ksiazkowe).
Teraz wróciła już stara rutyna i plan dnia.Narazie odpukać jest gites.