Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

I TEZ JEST KILKA DOBRYCH WADOMOSCI SWIETA SPEDZE W POLSCE Z MOIM MALUSZKIEM BO KOLEJNYCH SWIAT NA WYSPIE JUZ BYM NIE ZNIOSLA!!!
ODLICZAM DNI DO WYLOTU.tak pojechalismy na koncert the cure do warszawy..pogoda jak widac na zdjeciu nic nie lepsza:-). wiele czasu na zwiedzanie nie mielismy ale bylam milo zaskoczona wawa. naprawde mi sie podobalo..szkoda tylko ze bilet z katowic kosztowal nas oboje 178 zl!!wlasnie obejrzalam na naszej zdjecia.Bylas w Warszawie?!?
no wlasnie kiedy? ja teraz juz nie odpuszcze..co prawda mala ma gila niemilosiernego po powrocie ale w koncu od tego sie nie umiera;-)dobra to do żeczy kiedy jest jakies spotkanko??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

. No i duzo sie dzieje! mialysmy stresujacy tydzien, poniewaz moje dziecko zaczelo chodzic do takiej grupy, przygotowujacej do przedszkola, 2 razy w tygodniu. We srode bylysmy caly czas razem, a dzis zostawilam ja sama:-(, no i wytrzymala ponad godzine, potem zaczela plakac
. ale i tak jestem z niej dumna!!!!!!!!!! myslalam, ze bedzie gorzej.A najciekawsze w tej grupie jest to, ze uczeszcza dwojka!!! dzieci, a opiekuja sie nimi trzy panie!
Jaja, co? a wszyscy mowia, ze takie numery sa mozliwe tylko w Polsce.
. Ale nic, moze w koncu przyjdzie wiosna i wszyscy ozdrowiejemy!!!:-)
, no i trzeba zrobic "tojcik"!