reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Osnabruck, Dissen i okolic

Witam,
poszukuje Mam z Okolic Osnabruck, Dissen i okolic
mąż pracuje w okolicach i my jeszcze w tym roku planujemy przeprowadzkę tam
mamy 3 letniego synka,
Jeżeli są jakieś mamy z okolic to czekam na odzew ;)

reklama
cześć :) my mieszkamy w Ibbenburen i jestem mamą 10 miesięcznego Bartusia :) chętnie poznam inne mamy z okolic bo niestety doskwiera mi brak znajomych...

Ja mam do Ibbenbüren jakies 13-15 km.

wiem :) ja mam tyle samo do Lengerich haha bywasz czasami z dzieciakami w Ibb czy raczej spacerkujecie po swojej okolicy? Dlugo juz jestescie w Niemczech? Moj maz jest tutaj prawie 3 lata, a ja około 2,5 roku... przez ten czas poznalam pare osob ale jednak sa to osoby głownie bezdzietne, wiec inne priorytety i niestety czesto brak zrozumienia...znam pare mamusiek niemieckich ale to nie to samo... moj deutsch jeszcze nie jest az tak biegly by pogadac o wszystkim... W Polsce pracowalam w biurze handlowym, a tutaj ze wzgledu na malucha na razie nie pracuje i troche nudzi mnie juz siedzenie w 4 scianach i guganie i spacerowanie codziennie ta sama trasa ;) A Ty pracujesz czy tez na razie z dzieciakami w domku?

W Ibb bylam tylko raz jak kupowalam Tymkowi rowerek biegowy. Chetnie sie kiedys wybiore do Ibb pochodzic z moimi gagatkami, wiec mozemy sie zgadac ja mam auto wiec zaden problem. Ja jak na razie nie pracuje. Czekam az dzieci pojda do przedszkola, bo nie wyrobili sie z remontem przedszkola.

Do góry