reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

oky doky ;-)
renni a Ty będziesz na pikniku w czwartek?;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam wszystkie Mamy!!!

Wlasnie odkrylam wasze forum. Jestem Mama 19-miesiecznego Bartusia, mieszkamy w Sandyford obok stacji Luasa.
Mozemy kiedys do was dolaczyc? Niestety pracuje do godz 14.30 i dopiero po 15.00 jestesmy z Bartusiem do waszej dyspozycji :)

Pozdrawiamy
Asia i Bartus

Witam moje kochane babeczki!!!!!!!!!!!!
My z Julą jeszcze w Polsce odpoczywamy,ale pogoda zmienna bardziej niż w Irlandii w jeden dzień 35 stopni a na drugi 15.
Przebiłam Julii uszy u kosmetyczki i nawet nie zapłakała,a ja to przeżywałam bardziej niż ona.

Udanego spotkania Wam,życzę kochane!!!!
Wiola i Olga wszystkiego najlepszego dla Waszych mężów!!!!
Renni czy ty już kupiłaś projekt domu ?bo my musimy sprzedać ten co mamy.Niestety.
Witam nową mamę!!!

Hej laski!:-)
Sandrulinska-dzieki za pamiec!!
Ja z Natalka tez sie piszemy na piknik, czyli o 12 pod wejsciem ????

Olga-koniecznie dolaczcie do nas w czwartek!!!

Monika-wypoczywajcie z Julcia w PL nacieszcie sie rodzinka!!!
A co do projektu to my jeszcze nie kupilismy, ale mamy juz wypatrzony, wyslij mi linka do twojego projektu.

Witam nowa mamuske!!!

Ostatnia edycja:
hejka,witam nowa mamuske:-)
ja mam urlop w przyszłym tyg. wiec jak będzie tak liczne grono to obgadajcie jakiś termin na następny tydzień;-), Asi wychodza na raz dwie gorne dwójki :szok::wściekła/y: jak ona cierpi, udanego spotkania laseczki,

Hej hej, to jeszcze raz ja, nowa mamuska :-D

Nie jetsem w ogole w temacie co sie tu u was teraz dzieje, musialabym przeczytac cale forum od samego poczatku:szok:

Czy ktoras z was moze mialaby ochote spotkac sie z pociecha ktoregos popoludnia??

Czekam na propozycje :)

reklama
Dziewczyny,mam nadzieje,ze pogoda jutro dopisze:tak:My z Wiola sie doturlamy:-)a reszta niech na nas czeka na polu piknikowym:-DZmotoryzowane mamuski-macie jakies koce??Jak tak to wezcie,wprawdzie sa tam lawy ze stolami,ale wygodniej na kocach...Do zobaczyska;-)

Do góry