reklama

lady_Zgaga
Fanka BB :)
Dziewczynki, prosze pomozcie...!!!!
http://www.szansa-dla-amelii.pl/
Znam Amelke i jej rodzicow osobiscie i ze swojej strony zrobie wszystko, zeby tylko ta dziewczynka moglaby byc tak szczesliwa jak inne dzieci!!!!!!

http://www.szansa-dla-amelii.pl/
Znam Amelke i jej rodzicow osobiscie i ze swojej strony zrobie wszystko, zeby tylko ta dziewczynka moglaby byc tak szczesliwa jak inne dzieci!!!!!!

S 

sandrulińska
Gość
dziewczyny spotykamy sie jakos ?
?

?
?Amelia2008
Fanka BB :)
witam,co tu tak cicho??wszytkie w pracy czy na spacerku ?>
ja dzisiaj mam imprezke meza,urodziny i imieniny,wiec od 2 dni zakupy ,sprzatanie ,noi powoli ,dobiegam do konca porzatkow i przygotowan.
sandrulinska-pewnie ,mozemy sie spotkac jakos w nastepnym tygodniu ,ja moge wtorek ,lub czwartek ,piatek,,isobota
zapytajmy OLGE jaki dzien ma wolny,bo ja chetnie bym chciala by i ona byla z nami na spotkaniu

ja dzisiaj mam imprezke meza,urodziny i imieniny,wiec od 2 dni zakupy ,sprzatanie ,noi powoli ,dobiegam do konca porzatkow i przygotowan.
sandrulinska-pewnie ,mozemy sie spotkac jakos w nastepnym tygodniu ,ja moge wtorek ,lub czwartek ,piatek,,isobota
zapytajmy OLGE jaki dzien ma wolny,bo ja chetnie bym chciala by i ona byla z nami na spotkaniu

S 

sandrulińska
Gość
ja moge w poniedzialek , wtorek, srode, czwartek i w piatek;-) co reszta na to? zapraszam do mnie nawet jesli nie jest problemem dla Was dojechac tutaj  amelia najlepsze zyczenia dla meza
 amelia najlepsze zyczenia dla meza

S 

sandrulińska
Gość
mi tez pasuje i wtorek i czwartek tak jak amelii i gosi to moze ktorys z tych dni;-) reszta babek co wy na to?

wiesienka123
mama Asi
ja niestety pracuje:-( Wiola zyczenia dla meza, Zdrowia ,szczescia, pomaranczy niech Ci Wiola nago tanczy:-);-)

reklama

S 

sandrulińska
Gość
piknik super pomysł tylko co z resztą babek?
 tylko co z resztą babek?

tylko co z resztą babek?
 tylko co z resztą babek?

Podziel się: