reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

my tez co roku jestesmy na Festiwalu Kultur.to znaczy dopiero raz, heheh, odkad mieszkamy w Dubku.swietna impreza:)

reklama
witam,co tu tak cicho??wszytkie w pracy czy na spacerku ?>
ja dzisiaj mam imprezke meza,urodziny i imieniny,wiec od 2 dni zakupy ,sprzatanie ,noi powoli ,dobiegam do konca porzatkow i przygotowan.

sandrulinska-pewnie ,mozemy sie spotkac jakos w nastepnym tygodniu ,ja moge wtorek ,lub czwartek ,piatek,,isobota
zapytajmy OLGE jaki dzien ma wolny,bo ja chetnie bym chciala by i ona byla z nami na spotkaniu

ja moge w poniedzialek , wtorek, srode, czwartek i w piatek;-) co reszta na to? zapraszam do mnie nawet jesli nie jest problemem dla Was dojechac tutaj :tak: amelia najlepsze zyczenia dla meza:tak:

mi tez pasuje i wtorek i czwartek tak jak amelii i gosi to moze ktorys z tych dni;-) reszta babek co wy na to?

A moze jak bedzie pogoda to piknik w Dundrum na farmie zwierzecej??Bylam ostatnio z Olem,wycalowal kozki:-)Dzieciaki za darmo,a ja placilam 6E za wstep:tak:Inne propozycje??

reklama
Do góry