reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
gosiu - i co ci lekar z powiedzial
renii i sandrulinska -fajnie ze sie spotkalyscie
a monia emwu i olga niedotarly?

A pewnie, ze fajnie!!!;-):tak:
Wszystkie lenie niech zaluja!!!!!!!:tak::tak:
Oczywiscie zartuje.:-D:-D:-D(bo pewnie nikt sie nie lenil)
Amelia-monia jest w PL.
Gosiu-jak tam plecki????

amelia-zartuje z tym lenieniem sie oczywiscie!!!;-) Wspolczuje Ci strasznie, najgorzej byc w niedyspozycji, wszystko wtedy drazni i denerwuje, bynajmniej ja tak mam.Mam nadzieje, ze szybko Ci minie i jakos w nastepnym tyg. zorganizujemy spotkanie w wiekszym gronie!!!:tak:

noo coz=dostalam pain killer i zakaz dzwigania mlodego:tak:2 dni zwolnienia,bo niedziele i poniedzialek mam wolne(wiec w sumie 4 dni do powrotu do zdrowia),We wtorek tylko ide,a potem znowu 2 dni wolnego...Zna moze ktoras z Was jakies cwiczenia na wzmocnienie kregoslupa,a wlasciwie miesni podtrzymujacych??Wiola ty tez sie kuruj:tak:
Milej nocki,mam nadzieje,ze bede mogla spac:eek:

WITAM,
GOSIU- JAK SIE CZUJESZ?JUZ LEPIEJ?
Renni- jedziesz dzis do centrum?wlasnie czy ktoras dzisiaj bedzie w centrum?
bo ja dziisaj jade do centrum ,imoglybysmy sie spotkac

Witam,:-)
amelia-oj nie dzis sie nie wybieram do centrum, udanych zakupow Ci zycze.:tak:

Milego dnia laski!;-)

No ciut lepiej sie czuje,ale na noc wzielam dwa razy wieksza dawke,niz mi lekarz przepisal,zeby moc spac:-(Przewalone,nienawidze,jak jestem sprawna inaczej;-)

reklama
Do góry