reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

ale macie konszachty przed mezem hahaha !!!
a co tu tak pusto .my wlasnie wrocilysmy od azabelki bylo swietnie,ma cudowna okolice i pelno parkow bylysmy nawet na placu zabaw ale Amelka i KACPEREK akurat usneli wiec tylko zobaczylam plac zabaw.a apartamenbt terz ma super ,musze swojego kube namowic na przeprowadzke do nowego apartamentu niechce w tym domu juz mieszkac,
oki zmykam bede wieczorkiem papapa

reklama
Cześć moje drogie koleżanki:-)

Co ja czytam:confused:Zbooooczeniuchy:szok::-D:-D:-DLody, ogórki....halo, halo, a oczy Wy myślicie.....był gruby i duży:szok::-D:-D:-DCzy Ty moja Kochana aine mówiłaś na pewno o ogórku:confused::-D:-D:-DA ty druga Kochaneczko tak nie dowcipkuj bo ja do tej twojej szklarni na te ogórczki jeszcze wpadnę, a wtedy biada im:szok::-D:-D:-D

Dziewczyny powinnyśmy pomóc naszej manijce, więc wszystkie na kolana i na czworaki:-D

manija-mam nadzieję, że w końcu się uda.Faktycznie z tym wieszaniem firan to dobry sposób:tak:
barmanka-super, że maluszek tak dobrze się chowa:tak:

Ja do pracy rodacy.Więc miłej nocy Wam życzę:-)

witam kobietki
jak tam sie dzis czujemy
?
manija-moze cos dzis sie ruszy
barmanka79-a kiedy ja cie poznam~?
olga79-jak tam w pracy ?jedziesz jutro do DUN LAOGHAIRE?My z JUSTYNA jutro jedziemy tak o 11
a aine - nigdzie niejedzie ?
ruda86=moze dzisiaj sie spotkamy bo z justyna do centrum jedziemy ?
emwu-tesknimy za toba kiedy wrocisz do nas?#

Hej dziewczynki!

Olga nawet jakby caly Dublin padł na kolana to moj syn i tak ma w nosie takie akcje. :dry:
Moze w grudniu urodze :nerd:

A Franek jak gdyby nigdy nic wlasnie sie przeciąga, pewnie ziewa, puści bąka i bedzie spac dalej zamiast sie URODZIĆ! :wściekła/y:

Dzisiaj bede szorowac dywan. Franek szykuj sie!
:-)

Czesc Dziewczynki

Jestem , zyje , wrocilam. :)
Fajnie bylo ale sie skonczylo. Wracamy do rzeczywistosci. Dom, szkola, praca...

Nawet nie zamierzam nadrabiac zaleglosci na forum bo i tak bym sie pogubila po kilku stronach. Mam nadzieje ,ze wszystko u Was w porzadku. Jedno co zauwazylam to to , ze Manija nadal jest dwupakiem - Franus zaparl sie i nie chce na swiat przyjsc? :)

reklama
Do góry