reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Witam babeczki:-)

Widać, że weekend bo i tu wszystkich wywiało.Ja również wpadam tylko na chwilkę bo mężus ma wolny weekend.....przerwa w diecie.......winko:-)........same rozumiecie:-D

My dopiero jutro wybieramy się na festiwal:tak:Mam nadzieje, że pogoda dopisze.

amelia2008-co to za murzynka kupiłaś:-DZaraz zdaj mi tu relację jaki był w smaku:-D
manija-słoneczko Ty jeszcze się kulasz.Moze te małe trzeba czymś przekupic:-D
anineczka-dokładnie tak jak manija pisała-popytaj w pralni chemicznej:tak:

Dla reszty nagana bo nawet przywitać się nie wpadła.Oj, chyba te kary cielesne trzeba będzie wprowadzić;-):-D:-D:-D

aine -apropos naszej rozmowy chyba z przed wczoraj, czy Twoja koleżanka wyglądała tak:shocked2: hahaha;-):szok::-D

Miłego wieczoru:-)

reklama
Wpadłam na chwilę;) całkiem niedawno wrociliśmy z festiwalu w Dun Laoghaire, świetne klimaty, Natalka dała popis taneczny przy muzyce Bollywood disco:-D Wszyscy jej bili brawo, komedia:-D

Dobrej nocki!

Dziewczyny ruszyło sie!!
Olga z tym przekupieniem trafiłas:-D, Norbert obiecał małemu autko i buty sportowe PUMY ha ha:-D
Wiec Mały postanowił wyjsc. Narazie jest spoko, skurcze co 8 minut, bolą coraz bardziej, zadzwoniłam do szpitala, ale doszlysmy do wniosku z polozną, ze przyjemniej mi bedzie w domu czekac, az sie bardziej rozwinie. A ja spac nie moge :-(, mam tylko krótkie drzemki miedzy skurczami :-(.
Sprobuje pospac, zeby miec sily na pozniej.
Tak czy inaczej bardzo sie ciesze ze to juz. Na wszelki wypadek sie zegnam na kilka dni, buziaki dziewczynki i dziekuje za wsparcie :-)

czesc dziewczyny,
ja juz po przeprowadzce, ale niestety czekam na neta i teraz tak na szybko z kafejki, :-), juz rozpakowani, wymeczeni, teraz tylko czekamy na Mala, jak bede miala w tym tyg. internet- moze to bede oczywiscie czesciej pisac i nadrobie zaleglosci,:-D
buziaki i pozdr.

wiesienka, fajnie Cię znowu "widzieć";)A co do neta , a właściwie jego braku-dziewczyny, nie wiem, czy wiecie, ale w Vodafonie jest tani net w komórce!! Euro za dobę! jak byłam w Polsce i nie miałam dostępu do sieci, to właśnie z komóreczki korzystałam-wszystko smiga jak trzeba:-)

A ja się ciągle zastanawiam, co z Maniją,może już maleństwo tuli...:-)Trzymam kciuki:-)

Spokojnej nocy babeczki:) Ja jeszcze sobie poczytam przy lampce winka:) moi już śpią;)

Ostatnia edycja:
witam,ale dzisiaj pogoda nudna moze ktos do mnie przyjedzie?????????
justii -niebedzie jej przez tydzien bo pojechala do BRAY opiekowac sie dziecmi na tydzien czasu
aine-ale to promocja w vodafone jest takze na karte jak ktos ma czy na abonament?
i chyba ty mi ostatnio smsa z tym przeslalas ale ja niewiedizalam oco chodzi

Cześć dziewczynki

Faktycznie pogoda do bani:-(
Ja tylko na sekundeczkę bo mężuś ma dziś wolne:-)
Wiesienka fajnie, że przeprowadzka juz za Tobą:tak:
Manija od wczoraj rana nie piszę, więc może faktycznie maleństwo już przyszło na świat:-)
Amelia dziś nieststy mam kilka rzeczy do pozałatwiania, ale następnym razem obiecuje, że przyjadę;-)

Miłego dnia życzę:-)

reklama
hejka :-) ale pogoda za oknem :shocked2: nic się nie chce robić :szok:
wczoraj byliśmy na festiwalu, troszkę padało ale dało sie przeżyć, najgorsza była ta duchota - myślałam że ducha wyzione:sorry: szkoda że w tym roku nie mogłam sobie popróbować jedzonka i słodkości z różnych stron świata :-:)-( no nic, w przyszłym roku nadrobie :laugh2: a widziałyście informacje że w przyszłym roku Festiwal ma odbyć się w ostatni weekend lipca, i trwać będzie 3 dni? :tak:

u nas nic nowego się nie dzieje, zwykła codzienność :cool2: latamy na spacerki, choć przez to że długo śpimy na spacerki wychodzę coraz później :shocked2::szok::szok:

Manija, hop hop, jesteś już w domku? wracaj do nas i chwal się foteczkami synka :tak::-)

Wiesienka, dobrze cię widzieć :tak:

Miłego dnia Wam życzę babeczki :-)

Do góry