reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Jezu - toz to pijanstwo w bialy dzien sie szykuje.
A ja chcialam samochodem przyjechac.
Jak nie samochodem to jak ja sie tam dostane.
Dziewczynki - ostatnio komunikacja miejska jechalam 3 lata temu :zawstydzona/y: normalnie jak jakas wiesniara nie wiem jak sie poruszac autobusami.
Ania - mi tez podaj adres bo ja nie mam. Ostatniu zwinelam cie jak stalas na rogu ;-)
A co do alkoholu to niech kazdy zadba o swoja watrobe . Przeciez Ania nie bedzie tu za sponsora robic. Ona uzycza lokum a reszta my powinnysmy sie zajac.
Tak mi sie wydaje :)

czesc dziewczyny
ja znow od 6 niespie ,pozatym w nocy pare razy mnie budzi AMELCIA,dobrze ze tesciowa jest to ja wezmie aja sobie chociaz poleze z godzinke.
31Pazdziernika zalatwilam Amelii chrzciny, w PL,i lecimy z Kuba do Polski na dwa tygodnie,i co ::::::wracamy z moja mama juz na stale do opieki nad Amelia aja spruboje znalesc prace .Fajnie bede miala co?!?!!!
mama zuca prace i tu do mnie przylatuje hurra hurra

hej dziewuchy!:biggrin2:
dłuuuuugo mnie tu nie było i tęskno normalnie:tak:
nam zostały jeszcze 2 pięęęęęękne tygodnie w Polsce:tak:
pogoda dopisuje na maksa , ale z tego co wiem w Irlandii też piknie:biggrin2:
widzę, że fajne spotkania nas ominą:-(
Antoś zaczyna chyba troszke mówić ostatnio ni z tego ni z owego powiedział wyraznie kilka razy "takie guziczki" :szok::-D ale po tym wyczynie to juz tylko " poka poka " i "kokokoko" hania w jego wieku to już zdaniami mówiła ;-) no nic ale chłopaczki podobno pozniej zaczynają;-)
pozdrawiam Was wszystkie gorąco!:biggrin2:

Renni, kazdy przynosi, co chce:) ja przygotuje sporo rzeczy, wiec luzik.
laski, komu jeszcze adres na priwa, bo sie juz pogubilam:D

Sandra, no kiedy ja Cie w końcu poznam na zywca kobito, nooooo.....

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczyny
ijak jutro sie spotykamyyyyy
Aniu ja niewiem jak dojsc do ciebie od luasa??
monia umawiamy sie jakos razem pojdziemy do ani ?czy ty samochodem pojedziesz?

Do góry