JolaMi niestety coraz więcej lekarzy nie widzi lub nie chce widzieć chorób u dziecka no albo za bardzo widzi jakieś problemy tylko szkoda, że dzieciaczki muszą na tym cierpieć, mam nadzieję, że Michasiowi się wchłonie i niedługo nie będzie śladu, mam nadzieję, że go nie boli. mojego brata bolało tylko pewnie dlatego że już był większy i biegał podnosił coś cięższego a nie powinien, a co do kąpieli to rzeczywiśie ciężko, ale dobrze, że córka Ci pomaga.
ja chodzę do doktor Zawady na Czarnieckiego ale nie jestem zadowolona, a tam jescze jest dr cybulska i jest o niebo lepsza tylko ma za dużo pacjentów i nie chca nas do niej przepisać, a wogóle to bym chciała się na K przenieśc bo mam bliżej tylko nie wiem czy nie będzie problemów bo jest w trakcie szczepień no i druga sprawa to nie znam tam żadnych lekarzy...
A moje dziecko wczoraj cały czas się darlo...zasnął o 1.30 a po godzinie się obudził i znów krzyk i tak do 4 tzn na rączkach mi spał ale nie daj Boże się ruszyłam...nie wydaje mi się żeby to było przez ząbka...ja sama całą noc i pol dzisiejszego dnia przebeczałam....chce się do lekarza z nim wybrać, bo może coś mu dolega...to zawsze był bardzo spokojne dziecko, mało kiedy płakał a teraz jakby demon w niego wstąpił...tylko że boję się że nasza pani doktor znow powie ze dzieci tak mają...
Alexiaa zapraszam do sprzątania :-)
nie dziwie się że Wiktoria ma chłopaka w końcu ładna dziewczynka z niej :-)