Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czesc dziewczyny dziś wyszłam ze szpitala urodziłam przez cesarskie cięcie 5.02.2011 g.12:35 bo mały ważył 4020 g i mierzyl 54 cm.Musze dojść do siebie ale w domu jest najlepiej.pozrawiam was;-)
Też się dziwie że nie chcą tego naczyniaka zostawić bo naprawde jest bardzo duża szansa żeby sam się wchłonoł wiem to z doświadczenia mojej siostrze ciotecznej urodziła się dziewczynka z naczyniakiem na głowie i to powyżej czoła więc baaaaaaaardzo widoczny i taki gruby dziewczyna ma teraz 16 lat a po naczyniaku nawet śladu nie ma a był duży jak połowa mandarynki więc myśle że może boją się żeby nie był może powiązany z jakimiś naczynkami innymi ale lepiej dmuchać na zimne
:-( Bibiana widzisz mały się długo nie pozłościł
musiał się przyzwyczaić do nowej sytuacji a zobaczysz teraz to Ty będziesz ta od nagród i zabawy bo tata jest na codzień i nudny hehheh bo u mnie tak właśnie jest mama nudna a tata przez to że odświętnie najukochańszy hheheh
Kończe bo się rozpisałam hahhah
.Już wychodzimy na spacerki.Malutki jest bardzo cierpliwy przy ubieraniu.Wiki na początku była zazdrosna ale przeszło jej i bardzo czule sie opiekuje braciszkiem:-).W nocy się budzi tylko raz o 3 na karmienie a tak grzecznie śpi.Niestety przez stres straciłam pokarm i Alanek jest na butelce.Mój aniołeczek.