reklama

mamy z Tychów i okolic :)

Czekamy do poniedziałku w pon mają powtórzyć usg serca żeby się upewnić... operacja operacją oby tylko serducho miała zdrowe :-(
Zawsze mamy jakieś atrakcje przed operacją zawszeeee dodatkowe stresy :baffled:

reklama
hejka
Alicje dalej zakatarzona, norma po sczepieniu. Igor też kaszlę. Dzisiaj u babci urzędują. Mój syn mnie ostatnio zaskakuje, miał etap, że tylko "tata i tata", no i oczywiście babcia, a teraz tylko ze mną. Dzisiaj marudził, że idę do pracy i stweirdził, że jutro lego będziemy razem budować:szok:
Byłam wczoraj u kosmetyczki, na koniec masaż mi zrobiła, i ja chce na takie masaże co tydzien chodzić.
Bershka mam nadzieje, że już lepiej się czujesz.
Anulaa będę w poniedziałek trzymała kciuki.

Hej
Annaoj zaszalałaś :tak:ja dawno nie byłam u kosmetyczki :szok:paznokcie jedynie robie co miesiąc a reszte zaniedbałam
Zdrówka Wam życzę
Amelke też dziś babcia odbiera z przedszkola bo ma logopede po mój w pracy więc potrzebna była "łaska" teściowej :-D
A Amelka na to mówi mamo ja chce jechać do babci,mówie jak chcesz to jedź zapomniała już jak tam nudno i ostatnio powiedziała zebym więcej jej tam nie zostawiała bo myślała że się zanudzi
Mówi poszłyśmy na plac ale wiaterek troszke wiał i babcia mi się nie pozwoliła pohuśtać.... może tym razem będzie lepiej ;-)

Co do poniedziałku to staram się o tym nie myśleć co by na głowe nie dostać co ma być to będzie mówi się trudno ...
Robie mojemu golonko bo dziś ma urodziny "stary koń" :-D

witam weekendowo
Nie wyspana jestem, bo Alicja w nocy gorączki dostała. Spała z nami, włosy mi wyrywała, jak gorączka przeszła to wyeksportowałam ją do niej do łóżka. Dzisiaj lekarza zaliczyliśmy, przeziębienie. Igora też od razu lekarka oglądnęła i też spoko. Alicja właśnie poszła drzemać, bo zmierzluszek z niej, pewnie nie czuję się najlepiej.
Bershka ładna z Ciebie kobitka:-) Nie wiedziałam, że Twój synuś po takich przejściach, pamiętam, że pisałaś kiedyś, że miał operację, ale nie wiedziałam, że tak poważną i że tyle przeszliście. Czy dobrze zrozumiałam, że Kubuś miał PEG założony? Dobrze, że teraz jest już wszystko dobrze.
Anulaa najlepszego dla męża.
Znikam robić sałatkę, bo B grila dzisiaj wymyślił.

hej! witajcie! dawno mnie u was nie było:-( czuję się coraz lepiej w piątek znów miałam usg i widziałam mojego małego cudaczka:-) bershka jak to dobrze z twoim synkiem już jest ok:tak: anula trzymam kciuki:tak: dziewczyny nie wiem czy nie zwariowałam ale tak sobie dziś leżałam i pukałam po brzuchu i czułam jak by mi ktoś 2 razy oddał :-D...ale to chyba trochę za wcześnie....

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny

Kubus nie miał pega tylko cewnik Broviaca to żywienie pozajelitowe dożylne bardziej septyczne niż peg....ale mamy juz za sobą ;)

co tam dziołszki......jak minął weekend...u mnie na sprzątaniu salonu w niedziele !!! ... ale już jest pieknie czysto...teraz etap szkolenia fryzjerów i mam nadzieje ze w koncu ruszymy z wielka pompą ...

pozdrawiam

Ostatnia edycja:
My w sobote zrobiłyśmy sobie babski wieczór z kumpelą
a w niedziele pojechałyśmy do wesołego miasteczka :-)
Amelka była w raju jak zwykle ;-)
A dziś znowu to samo mój był u kardiologa i to samo co w zeszłym tyg dali skierowanie na tysiąc badań i wtedy zobaczymy ...na razie przełożyliśmy termin operacji na 6 paź. oby się udało...
Bershka super, tak za miesiąc przyjdę ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry