anulaaa33
Fanka BB :)
Nio i witam się po weekendzie
Annaoj ja też już nie planuje.. chyba że z przypadku chociaż dobrze zabezpieczona jestem więc myślę,że nie będzie żadnej ciąży z zaskoczenia ;-)
Ja nie posyłam Amelki będzie jeszcze rok do zerówki,ja nie chce skracać jej dzieciństwa.
Ja osobiście uważam że 6latek emocjonalnie nie jest jeszcze gotowy u bratowej w klasie dużo osób żałuje że posłało wcześniej.. ona też posłała i też uważa że nie wie czy dobrze zrobiła..
Annaoj ja też już nie planuje.. chyba że z przypadku chociaż dobrze zabezpieczona jestem więc myślę,że nie będzie żadnej ciąży z zaskoczenia ;-)

Ja nie posyłam Amelki będzie jeszcze rok do zerówki,ja nie chce skracać jej dzieciństwa.
Ja osobiście uważam że 6latek emocjonalnie nie jest jeszcze gotowy u bratowej w klasie dużo osób żałuje że posłało wcześniej.. ona też posłała i też uważa że nie wie czy dobrze zrobiła..
płakać nie będę
ja po wizycie i wszystko ok tylko mały znowu siedzi pupą w dół i znowu się stresuję...a ząb córki dalej pobolewa mimo że zaleczony ale dentystka nie chce go wyrwać bo to piątka jest i ciężkie rwanie u takiego dziecka ...jak nie przejdzie do piątku to go otworzy albo nawierci ale znowu jedzenie będzie tam wchodzić i znowu to będzie boleć...eh i tak źle i tak nie dobrze.... a ja ciągle jestem słaba i zmęczona i nawet na bb mi się nie chce zbytnio siedzieć ...
chyba mnie jakieś chorubsko łapie...ja wam powiem że syna nie posyłałam rok wcześniej bo uznałam że nie warto ale były takie mamy kktóre posłały i od razu widać tą różnicę między dziećmi-zwglądowo i postępowo- bo na zajęcia wyrównawcze chodzą głównie te młodsze... i mam nadzieję że to posyłanie wcześniej do szkoły zniknie zanim moja córa będzie miała iść do szkoły!
i antybiotyk ma od dziś oby Niki się nie zaraziła,