Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Spadam nim pol domu wyladuje w kibelku! ;-)Pa
i najgorzej sie boje tego jak zniesie to wszystko Dawid on jest bardzo ciezki do nawiazywania kontaktow z innymi tutj w Polsce a co mowiac jak jeszcze wystapi bariera jezykowa 

Michaga no poprostu jestes genialnawyslalam im 17 takich samych po to tylko, by mieli mnie dosc i widzac jak zasmiecam im skrzynke bzdurami wreszcie mi odpisza!!!No i udalo sie..

ha,ha,ha no fajnie mojemu mezowi powiedziano ze za prezdszloe sie placi 20f miesiecznie i ze bez problemu ozna dziecko oddacz tego co sie orientuje to przedszkola sa tu dla maluchow od 3 m-cy do 5 lat,a pozniej dziecko idzie do szkoly,z tym ze przedszkole to tez nie tani interes,albe podobno mozna dostac jakies dofinansowanie.
kurcze jaki ludzie maja interes z tego ze nie mowia prawdy 
ale on juz w tym roku w listopadzie bedzie mial 5lat wiec niewiem do czego sie zalicza czy juz od wrzesnia do szkoly czy jeszcze do maluchow?