kwiateczek
majowa mama `08
dzieki dziewczyny hii.ciesze sie jak dziecko!!
pozdrawiam
pozdrawiamObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
pozdrawiam
:-)

Tu mialo byc Pinka (ale mi nakombinowalo) nas jak wczoraj zaczelo padac to az do dzis leje.a burza wczoraj to 3 godziny waliło,jak nigdy bo jak tu mieszkam prawie dwa lata to z 4 razy burza byla,ale to 3 razy zagrzmialo i koniec.
No to znowu caly dzien w domu.za godzine tylko musze isc po Kolina do przedszkola bo chodzi prezez wakacje 2 razy w tyg na holiday club.Chociaz troche sie z kolegami pobawi.

...szybko zjechalismy na pobocze i go wsadzuilam do fotelika ale strach myslec co by sie stalo jakbysmy nie daj Boze mieli w tym momencie wypadek...Tlumaczenia ze pasy maja byc zapiete pomagaja na chwile albo koncza sie jego rykiem...rece mi opadaja...

a tam bylo takie fajne swieze powietrze!!chyba niedlugo zno zawitamy do Kolobrzegu

dzis juz niby ok ale boje sie mu dawac jesc lub pic w duzych ilosciach...
nie wiem od czego ona tak ma
az dziwnie naprawde
a co za fotelik macie? my mamy Britaxa i w zyciu by ich sam nie odpial
moze cos sie wam poluzowalo??