Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ma miske powinnas startowac

Wiec krociutko tylko:
A Ty moja droga to nie dosc,ze sliczniutka to jeszcze laseczka jak nie wiem!!!!
A teraz to juz Nikusia bierze plyny do kapieli raczej po wygladzie opakowania,czyli Fifi, Noody i takie tam

Fajnie,ze juz jest ok,teraz sobie troszke odsapniesz,bo musisz regenerowac sily po tych nockach wszystkich

I co postanowiliscie juz na kiedy przelozycie wszystko?
Slodziak maly:-)my narazie nie mamy takiego problemy bo Nika uwieeeeeeeeeeeeeeelbia patrzec przez okno jak gdzies jedziemy
Ale kto wie co bedzie dalej....
No i kupujemy dzis juz i bede czekala na dostawe:-)Ale powiem Wam szczerze,ze przerazilam sie jak tak zaczelam liczy ile wyjdzie to wdzystko...Bo to niby lozeczko sie kupuje a tu jeszcze i materac-cena prawie lozeczka i kolderka z poducha i posciel bo to wszystko wieksze niz teraz...Ehhh....Ale i tak ciesze sie jak dzieciak

tym jej zafascynowaniem haha
witam wszystkie zagraniczne mamusiemoze zmienie nieco temat i mam nadz, ze go nie powtorze, ale nie dam rady przeczytac tych ponad 1000ca stron. Mieszkam w londynie i moja mala ma 2m-ce i biegunke od ponad 3tyg moj lekarz i polozna mowia, ze samo przejdzie a mala wiecej wymiotuje, mniej je i dluzej spi, a mi tylko mowiaz, ze to normalne. Wiem, ze w polsce daje sie maluszkom probiotyki, ale tu nic takiego nie ma z tego co wiem, a moze sie myle. slyszalyscie o jakims dobrym sposobie na biegunke, ktory da sie zrealizowac w Anglii?