reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

czesc dziewczyny moze ktos z was chce kupic pieska...Lablador czekoladowy chlopiec ma 5 miesiecy i ja niestety musze go sprzedac bo moj synek ma uczulenie na siersc... jest naprawde slodki i delikatny, cierpliwy co do dzieci...:-):-):-)

reklama
mala-gorzatka28 Fajna ta twoja Nastka i widze że korzysta już z nocniczka:-)
Musze wkońcu moją zacząć uczyć korzystania z nocnika.

A my dzisiaj bylismy caly dzien w Cambridge, robilismy zakupki dla Leonka, kupilismy mu w H&M kurteczke, niestety nieudalo sie kupic zimowych botkow bo niebylo nic godnego uwagi!! trzeba bedzie wybrac sie gdzie indziej, zalapalismy sie za to na parade swiateczna, jak dla mnie dziwne, w listopadzie ;-) no ale chyba oni tak maja;-)

Mala-gorzatka, ale twoja mala to normalnie niezla gimnastyczka!! prawie szpagat robi ;-)

Paula, oj szkoda ze musisz sie pozbyc pieska, a za ile chcesz go sprzedac??

Mamusia Blaneczki No na pewno rodzice blizniaków mają ręce pełne roboty ale tez podwójne szczęscie:-)
Dobra dziewczyny ide spać Miłego wieczorka PA

miśka t- co do ceny mozna sie dogadac... ale jak komus zalezy to oddam za darmo... niestety musze to zrobic bo wszyscy wola malenkie szczeniaczki a nasz to juz nie dzidzius ma 5 miesiecy ale jest slodziutki i wszystko rozumie...no ale zdrowie dziecka warzniejsze...

Hej dziewczyny!Czy jest tu jeszcze ktos kto mnie pamieta?:confused:

Pinka-nie przejmoj sie moj Benji to samo ma odkad mial 14mies i odstawilam go od piersi:wściekła/y:Tylko ze on moglby tylko pic mleko,i jesc nabial.Ale wiesz kombinuje jak moge zeby cos wiecej zjadl,jak byl duzo mniejszy dawalam mu "multi sanostol"-rewelacji nie bylo(troszke lepiej jadl) ale wiedzialam ze ma jakies witaminy w sobie.Teraz daje mu citropepsin(moja mama twierdzi ze polepsza apetyt).Wiesz jak to bedzie tylko przez jakis czas to moze poprostu ma taki kaprys.U mojego to co innego bo on jak na trzylatka je jak kurczak- a i tak lekarz powiedzial ze wiele sie z tym nie zrobi ,ze widocznie tyle potrzebuje(raz tylko mial anemie i przyjmowal zelazo).Powodzenia-wiem ile to nerwow zzera;-)

A wszystkim milego dnia i pysznej kawki/herbati zycze

Witam również wszystkich
Ja naszczęscie z karmieniem nie mam zadnych problemów, moje dziecko uwielbia jeść:-). A najlepiej je gdy ogląda reklamy ona ma bzika na punkcie reklam , bajki wogóle ją nieinteresują.

moj synek jak byla mniejszy uwielbial toto lotka... wpatrywal sie z latajace pileczki na ekranie i przy tym chichotal niesamowicie....

reklama
Oj!Olcia - nie bylo Cie milion lat!Gdzie sie podziewalas?Pewnie,ze Cie pamietamy!:tak::-)

Co do niejadkow to moja mala podbija swiat w tym temacie,bo nie ma od dluzszego czasu apetytu na nic prawie:-(Nawet juz u lekarza bylysmy,ale wszystko ok i poki duzo pije i cos tam je to nie mam sie przejmowac:baffled:
No i tak oto mala na sniadanko tylko albo platki na mleczku albo paroweczke zje,obiad wyjatkowo kiedy zje,ale tylko jak jest cos z macznych potraw albo kotlety z kurczaka(oststnio zupki nawet polubila ale to tez moze kilka lyzeczek i najedzona) i na kolacje znowu albo parowka albo serek w plastrach:dry:Czasami ma apetyt na jakis jogurt ale ostatnio coraz zadziej:zawstydzona/y:Za to pije wszystko!A Jej ulubiony napoj to mleko:tak:
My w domku kilka dni bedziemy,bo mala nagle wieczorem dostala 39.5 temper.:baffled:szybko jej zbilam,ale caly zcas utrzymuje sie na 37.5 mniej/wiecej wiec pewnie jakis wirus bo nie ma kompetnie zadnych innych oznak choroby:no:

Do góry