Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Uuuu wspolczuje a jak sie dzis czujesZ?Mamusia-Blaneczki- sama nie wiem ale podejrzewam ze od mojego bo on był chorya jak tam blizniaki chodzisz do nich?????????????

bardzo schudli po porodzie ale juz powoli dochodza do siebie 

superowi sa 
a ile pracy przy nich 
wspolczuje im troszke 

Tylko ze on moglby tylko pic mleko,i jesc nabial.Ale wiesz kombinuje jak moge zeby cos wiecej zjadl,jak byl duzo mniejszy dawalam mu "multi sanostol"-rewelacji nie bylo(troszke lepiej jadl) ale wiedzialam ze ma jakies witaminy w sobie.Teraz daje mu citropepsin(moja mama twierdzi ze polepsza apetyt).Wiesz jak to bedzie tylko przez jakis czas to moze poprostu ma taki kaprys.U mojego to co innego bo on jak na trzylatka je jak kurczak- a i tak lekarz powiedzial ze wiele sie z tym nie zrobi ,ze widocznie tyle potrzebuje(raz tylko mial anemie i przyjmowal zelazo).Powodzenia-wiem ile to nerwow zzera;-)
:-)
Czasami ma apetyt na jakis jogurt ale ostatnio coraz zadziej
Za to pije wszystko!A Jej ulubiony napoj to mleko
szybko jej zbilam,ale caly zcas utrzymuje sie na 37.5 mniej/wiecej wiec pewnie jakis wirus bo nie ma kompetnie zadnych innych oznak choroby