reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

kwiateczek- dziekuje za powitanie
mala-gorzatka28- witam serdecznie
pinka25- duzo zdrowka i do lozka pozdrawiam serdecznie
miśka t- dziekuje ze powitanie...a jak sie udala wycieczka

a tak poza tym dziweczeta ja zostalam sama na wekend bo moj maz niestety musi pracowac chyba sie zanudze bo jestem na zwolnieniu gdyrz mialam plamienia i niestety nie moge sie za wiele ruszac ale jutro postaram sie zabrac synka na maly spacerek...dobrej nocki....

reklama
Ja też zmykam już spać. Jutro rano pobutka będzie jak zwykle. Mogła choć raz moja mała pospać do 8 i zrobic mamie przyjemność aby się wyspała:-)
Dobranoc dziewczyny

Witam mamy.Wlasciwie to juz wszystkie poszlyscie spac.
My po zakupach:-)duzo fajnych ciuszkow dla malego:tak::tak:pozniej brat mnie odwiedzil z rodzina...i tak zlecialo.tez wiec uciekam bo padam.zycze wszystkim duzo zdrowka:tak::-D:-D

Kurcze dziewczyny ratujcie moja mała nie chce nic jesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juz mi rece opadaja co jej daje to wszystko Bleeeeeeeeeee jadla by tylko rosół dziewn w dzien na zmiane z pomidorową oraz kurczaka i jajko gotowane to wszystko nic innego nie bo ma zaraz odruch wymiotny.......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ja juz nie wyrabiam bo zadarzało sie ze nie jadła ale to dzien albo dwa ale potem dostawała apetyt i bilo k a teraz tydzien tak jest:szok::szok::szok::szok:czy u was zdarzała sie taka sytuacja?????????
Kwiateczek -co ty robiłas tak pozno na bb????-spac nie mogłas?fajnie ze zakupki sie udały ja tez lubie małej kupowac:no: tylko potem problem z szafa jest ehh
Paula- chciała bym polezec niestety sie nie da bo do pracy tzreba a potem jeszcze w domu:happy::happy::happy::happy:za to ty wypoczywaj:-p
Gosia- a Witaj witaj dawaj jakies focie Nastki bo juz dawno jej nie widziałam:no::no::no::no:
Gusia- nio to prawda -mała urocza smieszka:-D

ok laseczki mykam do pracki miłego dzionka

Hej

Pinka to współczuje moja mała to tylko buzie otwiera jak ide z jedzeniem. Ma apetyt po mamusi:-)Ostatnio zjadła nawet krupniczek, bardzo jej smakował, a z drugiego dania to wcina ziemniaki z sosem.

Czesc w niedzielke:-)

No niestety pinka, ja tez nie pomoge, bo poki co, Oliwier slicznie je. To fakt- nie chce pic. Jaka ja mialam z nim przeprawe zeby mleko modyfikowane pil....:no::angry:, no ale w koncu pije. Ale zadnych soczkow, herbatek , wody to absolutnie nie chce pic....:dry:. Przynajmniej ladnie je i to mnie cieszy....:happy:
kwiateczek- oj swieta prawda- jak to fajnie sie dla maluszkow kupuje. Ja to nie moge sie powstrzymac i mimo, ze Olivier ma pelno ciuchow to i tak zawsze z zakupami z miasta wracam...:sorry2::-)
Wpadne pozniej, milej niedzielki...

witam :-)
Czy u was tez tak swieci slonko?Lubie kiedy jest tak jasno:-):-)
pinka-tez ci nie pomoge.moje malenstwo jada wszystko ale nie che pic zadnych sokow,wody itpczasem kupka ciezko idzie ale nie wiem jak go przepoic:baffled:
nie bylam pozno.zawsze jak pisze to dodaje dwie godziny u Was tez???wiem ze tu jest godz do tylu ale druga???
alex tez juz mam duzo ale nie moge przejsc obojetnie jak widze cos fajnego.ostatnio nie wchodze do sklepow.tylko ulica wozek i my :-D:-D:-D
Oki ide robic obiadek.wlasnie jestem po kawce,mly wstal a ja jeszcze w pizamie:-D:-D no i w koncu musze sie ubrac.

Mala drzemie wiec zagladam do was

Dzis kiblujemy w domu i kolo domu- nie wiem czemu ale gdy Moj ma weekend wolny to zawsze jest to weekend NIEUDANY. I wlasnie ten do takich sie zalicza.
Moze zdaze jeszcze z mala wyjsc na krotki spacerek jesli nie bedzie padac :tak:
Moj dzis przebral Nastke- zdjal jej brudna pieluche... podciagnal rajstopki i tyle...:dry: Mala obsikana chodzila po kolana :-p

PINKA- tylko spokoj Cie uratje. Oh moja jakies 2 m-ce temu przez chyba 2-3 tyg nie jadala 2-go sniadania. Czyli jak dostala mleko o 7 rano tak do 13-14 nie chciala nic jesc, nawet owocow za ktorymi przepada. Bylam w szoku...moja i brak apetytu-jak cos niemozliwego, a jednak. Gdy ja jadlam okolo 10 dawalam jej zeby jadla choc troche ze mna-nie chciala, stawialam jej miseczke roznych owocow zeby sobie skubala-zostawaly nietkniete..bylam nieco przezrazona :nerd:. Nawet swojej najukochanszej owsianki nie chciala jesc, nalesnika...nic. Ale po kilku dniach sobie odpuscialam, nie chciala to nie jadla, bo przeciez nie bede za nia ganiac z lyzeczka :rofl2: No i znow je.
Teraz mamy tak, ze ona tylko sama moze jesc i to musi miec widelczyk albo lyzczke bo inaczej nic nie tknie...i nawet nie mozna jej probowac pomagac nalozyc bo zaraz sie wscieka...:rofl2:
Takze jak chce jesc tylko rosl to nagotuj jej tego rosolu i pomidorowki, kurczka i niech je. Dzieci tak maja podobno...nawet podobno to jest jeden z objawow tej szczepionki MMR

reklama
pinka25- no to dawaj jej to co lubi bo u mnie taki sam problem z synkiem niestety tez niesamowity niejadek.... a co do odpoczynku to bym chciala ale sama wiesz jak to przy dziecku a na dodatek tego zlego to jeszcze mam szczeniaka Labladora... a najgorsze to ze moj syn jest uczulony na siersc i to dopiero teraz wyszlo bo nigdzie nie mial stycznosci ze zwierzakami dluzej niz pare minut...a teraz mam problem i musze go sprzedac... pozdrawiam i milej niedzieli....

Do góry