ho ho ho, ale forum się rozhulało

Miśka T dzięki, że pytasz o małą. niestety nie jest dobrze :-( dziś znów biegunka. ręce mi opadają. w poniedziałek będziemy mieć wyniki z badania kupki, zobaczymy. tak czy siak idę po niedzieli lekarza, nie mogę tego tak zostawić. mała robi kupkę za kupką, do tego te kupki tak śmierdzą :-( wiem, że coś jest nie tak

dlatego głowa mi pęka od myślenia.
Pinka super te propozycje zaproszeń, a torcik - no no no, super! :-) Ty to zabiegana babeczka jesteś.
katarzyna s czy Wy znaleźliście coś nowego do mieszkania, czy coś przegapiłam?
Izka no to miłej przeprowadzki ;-)
alex ja Oliwkę karmiłam 13 miesięcy. z odstawieniem od piersi nie miałam problemów, a u Ciebie jak było? no i gratuluję pierwszych kroczków

moja Oliwcia też pierwsze kroczki postawiła w grudniu, dokładnie w Sylwestra

teraz też już fajnie sobie chodzi tu i tam...
kwiateczek może Twojemu uda się znaleźć jakąś lepszą pracę, póki co najważniejsze, że coś ma.
Mała-gorzatka no to narobili Wam z tymi meblami. A jak się mieszka na nowym?
Martucha Ty to też lubisz w kuchni siedzieć, co?
Nowe mamy witajcie na forum. Piszcie kochane o czym tylko Wam się chce :-)
Co do Oilatum to ja też polecam, jest niezastąpiony. Ja do dziś używam kremiku, bo mała też ma taką suchą skórę.
I jeszcze jedno na koniec: może któraś z Was spotkała się z podobnym problemem jak mój? Oliwka już drugi raz w tym miesiącu ma biegunkę, która ciągnie się przez tydzień. Kupki robi bardzo śmierdzące, takie kwaśne, cuchnące :-( Do tego ostatnio wymiotowała i już od jakiegoś czasu nie chce za wiele jeść. Wcześniej jadła wszystko, teraz nie zje ani owoców, ani jogurtu, ani kaszki na śniadanie, nawet ciasteczek nie kończy. Czuję, że coś jest nie tak. Tak się martwię :-

-

-(