Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale widac po zachowaniu juz ze lepiej
ale za uszko sie dalej lapie
wlasnie 2 razy go przebralam z kupy i wlasnie dorobil 3 raz

masz takie objawy jak mialam z Kondziem
:-)lepiej zrob test i na siebie uwazaj
mniej stresowac sie juz staraj
o ile to mozliwe ale lepiej juz przyjmuj wszytsko z olewka no i buziaki ode mnie:-)
nawet chleba mi sie nie chcialo jesc tylko jogurt.Moze dlatego,ze dzis za szybkow stalam,bo pierwsze mnie D obudzil,a pozniej maly mnie zerwal z lozka i w sumie z takiego mocnego snu zostalam dwa razy obudzona.

Zapewne jak pieluchy nam odejda to bedzie jakies 10£ mniej na tydzien. Nie wiem jakbym liczyla, to jak gotuje wszytsko sama - obiad, podwieczorek, kolacja, raz w tygodniu jakies ciasto- zadnych gotowych potraw,deserow- to nawet jakbym kupowala wszytskie skladniki na posilki w lidlu to bym bodajze zaoszczedzila 10£ (z tymze polowe skladnikow bym tam nie dostala hihihi) to by tygodniowo wyszlo okolo 80-90£... Do Pl sklepu nie chodze po wedliny bo na tydzien tez nas wynosila jak ciebie 30£ (a w rezultacie malo co bylo w siatce-takie u nas ceny ) a ze do sklepu mamy daleko to kupujemy wedline jakas lepsza ang. 

co do wlosków to ja pierwszy raz podciełam mojej ale tylko grzywke jak miała 14 miesiecy i nadal tylko grzywke podcinam bo moja ma liche te wloski i krotkie wiec nie chce jej oszpecac.............
i czasami jest tak ze nic w siatkach nie ma

.............

bo narazie to nie ma czego...............dobrze ze Kondziu juz sie lepiej ma

trafiłam prosto w piszczel i teraz pół nogi jak bania

szok szok szok.............