• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Izku ja sie zgadzam z Ada, laska jestes, nie wiem, czego od siebie chcesz... A i sukienka mi sie podoba... I co z tego, ze prosta? Wygladalas slicznie-zreszta niczego innego sie nie spodziewalam ;-):tak:

reklama
:zawstydzona/y:moje kochane, jestescie baaaaaaaaaaardzo mile :) to nie brak wiary u mnie, tylko nadmiar luster w domu :) widze siebie :) no ale nic to nie przejmuje sie moimi niedoskonalosciami, bo mam doskonala corcie :)

Izku wszystkiego dobrego dla corci z okazji ukonczenia 3 miesiaczka:tak::tak::tak::tak: focie ekstra masz bardzo ladny typ urody a waga sie nie przejmuj jeszcze zgubisz wiem co mowie bo w ciazy 30 kilo przytylam:-D:-D:-D:-D

maggusia- a ty mi powiedz co cie jeszcze z tego mojego filmu interesuje ( jakie mmomenty)bo w sumie on trwa 3 godziny

reklama
Pinko i Maggusiu :) dzieki za mile slowa. co do mojej wagi to ja nigdy do drobiazdzkow nie nalezalam, wiec raczej wiele nie zgubie. Ja w ciazy przytylam bardzo malo, a zaraz po porodzie sporo mi zeszlo, wiec niesadze zeby cos sie zmienilo, ale dzieki za pocieszenie :)
Maggusiu ja juz zaglosowalam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry