reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Izku ja sie zgadzam z Ada, laska jestes, nie wiem, czego od siebie chcesz... A i sukienka mi sie podoba... I co z tego, ze prosta? Wygladalas slicznie-zreszta niczego innego sie nie spodziewalam ;-):tak:

reklama
izku -wygladalas przeslicznie!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem skad u ciebie te kompleksy kochana:no::no::no::no::no::no: mowie szczerze!!!!!!!!!!!!! glowa do gory i wiecej wiary w siebie.......

:zawstydzona/y:moje kochane, jestescie baaaaaaaaaaardzo mile :) to nie brak wiary u mnie, tylko nadmiar luster w domu :) widze siebie :) no ale nic to nie przejmuje sie moimi niedoskonalosciami, bo mam doskonala corcie :)

Izku wszystkiego dobrego dla corci z okazji ukonczenia 3 miesiaczka:tak::tak::tak::tak: focie ekstra masz bardzo ladny typ urody a waga sie nie przejmuj jeszcze zgubisz wiem co mowie bo w ciazy 30 kilo przytylam:-D:-D:-D:-D

maggusia- a ty mi powiedz co cie jeszcze z tego mojego filmu interesuje ( jakie mmomenty)bo w sumie on trwa 3 godziny

izku slicznie wygladalas,a co do kg zgubisz zobaczysz ja tez zgubilam teraz bym chciala jeszczez 4kg i walcze hehe:-D:-D

pinka najchetniej bym zobaczyla caly film hehe:-p
ale jak mozesz wklej oczepiny:-)

reklama
Pinko i Maggusiu :) dzieki za mile slowa. co do mojej wagi to ja nigdy do drobiazdzkow nie nalezalam, wiec raczej wiele nie zgubie. Ja w ciazy przytylam bardzo malo, a zaraz po porodzie sporo mi zeszlo, wiec niesadze zeby cos sie zmienilo, ale dzieki za pocieszenie :)
Maggusiu ja juz zaglosowalam :)

Do góry