J
joklis
Gość
Dziekujemy za zyczenia wszystkim mamusiom, wrzuce kilka zdjec pozniej, na razie ide usypiac mala...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

bardzo mi sie podobala, ja M kupilam model do sklejania bo mi juz marudzil dlugo
no i to tyle, pozniej wieczorkiem ogladalismy filmy i tak minela nam pierwsza rocznica;-)

lenistwo was chyba ogarnelo jak mnie heheh

i jak na zlosc

zwariowac mozna a ja z tego powodu prania tone mam

w taki wlasnie sposob wiekszosci przepada nic ci na to nie poradze przy drugim dziecku szanse sa wiekszeWitam mamuski:-)
kochane jak to jest z tym child benefitem, złożyłam wniosek w styczniu, w aplikacji Sure Start Maternity Grant tzw (becikowe) zaznaczyłam ze czekam na ChB a oni mi odpowiedzieli ze jak bede miała ten chB to dopiero dostane te 5ooFuntów, wiec mój mąż dzwonił zeby sie przypomniec i dopytac o ten child benefit a oni ze mają na rozpatrzenie tego wniosku 25 tygodni -to ja nie zmieszcze sie w tych 3 miesiacy do których nalezy te wnioski składac i mi przepadnie
co ja mam zrobić pomózcie plisssss![]()

bo juz benefity masz...............