Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
my nic na urodziny nikomu nie dawalismy bo na swieta Bozegonarodzenia dalismy dziadkom kalendarze ze zdjeciami Kondzia
na domiar tego nie dawno dzwonili z kasyna czy nadal chce wrocic
czekalam 2 tyg na tel a oni teraz zadzwonili akuyrat
no nic poprosilam ich czy moga poczekac do piatku bo juz mam spotkanie na ktore mmusze isc bla bla,ze JC m,nie wyslalo i takie tam.poczekaja i mam w pitek zadzwonic
teraz tylko trzeba dowiedziec sie od kiedy do kiedy bedzie praca i wybrac lepsza opcje.w kasynie robilam do listopada a w tamtej cos chyba mowil ze do wrzesnia tylko:bnaffled:zobaczymy

zlodzieje
obysmy ise nie pochorowali na koniec zimy bo sie zalamie
jutro jeszcze do tego dentysty a gardlo mnie boli
Witanko Mamusie!
ALEEEEEEEEEEEEE ZMIANY :/
nie moge znales wtakow, na ktorych pisalam ...np naszego zamknietego.
Po za tym czekam juz z utesknieniem na POLSKE!
na dodatek problem znow na glowie zrezygnowlaismy z isnurance na auto 2mc temu zeby zrobic sobie inny,bo ten inny nas wyszedl taniej i glupi KWIK FIT CHCE OD NAS 349F za rezygnacje i za te 2mc ,bo oni nie maja rezygnacji w systemie posralo ich doslownie ,a ja zalamana takiej kasy nie mamy na ta chwile ,a dlaczego mamy placic za ich bledy?
eh...
POzdroweczka!