Witam
Ja jestem taka padnieta,juz po 13 a ja wygladam i czuje sie jakby byla 7 rano i bym wstala dopiero.
Natan mi nie spal za dobrze brzuszek go chyba bolał zrobil taka zadka kupke 2 razy w nocy.Dzis tez marudny,ale to przez to ze nic nie daje mu do jedzenia.Dostal suchego chlebka i biszkopciki mu kupilam.Ale on nie moze przezyc ze nie pil mleka i jogurtow nie dostal.
Kwiateczek wspolczuje, ja jak kiedys bylam taka spuchnieta to sie wstydzilam wyjsc zdomu bo mi sie wydaalo ze mam buzie 4 razy grubsza i ze wszyscy beda sie patzrec na mnie.
Gosia u nas jest 2,8 za godzine.No i my tez dopiero od stycznia darmowe mamy,ale ja chce od wrzesnia dac tak na 3 dni w tyg.Bo niech sie przyzwyczaja powolii oswaja.
A mam jeszcze pytanko do mam kore maja starsze dzieci w szkole.Bo moj syn dostal wezwanie juz do szkoly w PL. I wyslalam mame zeby zapytala co trzeba zrobic jak on chodzi tu w UK do szkoly.Wiec dyrektor stwierdzil zebym przywiozla zaswiadczenie z tej angielskiej szkoly.Ok tak tez myslalam.Ale chodzi o to ze on powiedzial ze ja bede musiala skladac co roku we wrzesniu takie pisemko i jeszcze stwierdzil ze to ma byc przetłumaczone u przysieglego tłuamcza.I teraz moje pytanie czy wy mamy tez tak macie? Czy to tylko moj dyrektor taki madry.