reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

izka tak bylam w Polsce przez miesiac i po 2 tyg wylecialam do Wloch....trzeba korzystac z macierzynskiego...ja w UK nie mam rodziny, oprocz siostry, ktora widze od wielkiego swieta, wiec chce wszystkich poodwiedzac....

pinka a jakie cisnienie rzeczywiscie masz?bo tak jak izka mowi powazniejsze jest wysokie cisnienie, niz niskie...glowa do gory, bedzie dobrze. A swoja droga dziwne, ze nie sluchala serduszka....

reklama
Witam
Maggusia sliczne te obraczki:tak:ja mam zloto do przetopienia dlatego ze kazde inne,tzn po jednym kolczyku porozrywane lancuszki:sorry:dlatego myslimy o przetopieniu.
Pinka co to za polozna,dosc ze cisnienie masz niskie to chyba powinna sprawdzic dziecko:angry::angry:dlaczego sama nie powiedzialas jej:baffled:jak widze ze ty siedzisz o tych poznych lub wczesnych porach to tak mysle ze cos musi byc nie tak skoro spac nie mozesz.pogadaj ze swoja Midwife.moze umow sie do lekarza.

Heronek korzystaj z wolnego,pewnie:-)Wlochy....super:-)

Uciekam,potm do pracki.ide polezec poki Kondzio spi:tak:

KIk az tak zle jest???

Hejka
Pinka co tam u ciebie,gdzie sie zgubiłas?
Heronek no ja tez nikogo nie mam w Uk,a jak tam pogoda w Italy.U nas o dziwo jak sierpien caly padalo to teraz lato.Jka dzieci poszly do szkoly to sie goraco zrobilo.
pewnie wypoczywaj i jezdzij poki mozesz i masz wolne, bo potem wroicsz do pracy i nie bedzie jak.
Kik szkoda ze nei chce gadac z toba,bo same sie probelmy nie rozwiaza.tzreba porozmawiac szczerze.Ale jesli ma byc ci lepiej tak jak planujesz to pewnie.Z tego co zawsze piszesz to wnioskuje ze ty silna babka jestes i dasz rade.A tu na forum nie ma co sie rozpisywac bo to ogolno dostepne i wszyscy moga to czytac.
Gosia to pewnie dopeiro zajrzy w przyszlym tyg to zloze jej zyczenia dzis moze przeczyta,bo ja jutro pewnie tez nie bede miala czasu.

W tej uroczystej chwili,
gdy słowo 'tak' oznacza
zwycięstwo miłości,
przyjmijcie życzenia szczere:
szczęścia, zdrowia, radości.
Niech uśmiech waszych dzieci
pochodnią wesela świeci.
Dobroć, mądrość
niech czynem kieruje,
a harmonii współżycia
nigdy nie brakuje.

znaczenie_kwiatow.jpg

Pinka nie martw sie na zapas,wszystko bedzie dobrze,ale moze idz do lekarza i popros o usg,moze zrobia,powiedz ze sie denerwujesz i chcesz sprawdzic.dziwne,ze polozna sie osluchala serduszka....ja nie wiem jak tu wyglada prowadzenie ciazy,ale jak czytam to jestem w szoku,w Polsce chyba jednak lepiej podchodza do ciezarnej kobiety...
Kik az tak zle u ciebie?trzymam za was kciuki,moze jeszcze sie ulozy,warto probowac.tylko dajcie sobie troche czasu,a potem sprobujcie ze soba porozmawiac.trzymaj sie kochana,bedzie dobrze,a kryzys jest w kazdym zwiazku...

a u nas nic ciekawego,maz na rybkach,dzieci niedawno wstaly,koncza sniadanie,ja spijam kawke,juz druga dzisiaj i zaraz trzeba pomyslec o jakims obiedzie...ale pomyslow brak,juz nie wiem co mam gotowac,zeby wszystkim smakowalo,bo u mnie ostatnio kazdy ma ochote na cos innego,a ja nie mam zamiaru gotowac w kilku garnkach,dla kazdego cos innego..chyba sie wezme za mycie okien,ale jakos na razie natchnienia brak,moze za chwile dostane wene.

malagorzatko!!!!!! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycie...duzo milosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Gosiu kochana wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Zycia.Buziaki
Zobacz załącznik 281078

przyłanczam sie do zyczen;-))

witam moje kochane

Madlen- szybciej skanu mi nie zrobia bo nie widza takie potrzeby........czekam wlasnie na list w sprawie usg
Kwiateczek- zmienic poloznej nie moge bo ona jedyna jest wolna w mojej gp juz tak chcialam zrobic wziasc ta sama co z wiki mialam ale sie nie udalo........

juz mi sie nawet nie chce to tym gada bo u nich to wsio normalne..............

na relax wzielam wczoraj aparat i poszlam sobie fotki postrzelac dzis tez smigam tylko obiadek wsune;-)

reklama
Laski..ledwo zywa jestem....ALE JUZ MEZATKA ! :-)

Dziekujemy za zyczenia. Bylo super, super, super ! Ja chce jeszcze raz !!! !!!!!!!
Pogoda byla piekna, w sobote w koncu wyszlo slonce. Jechalismy w otwartym cabrio :)

Zarcie bylo wysmienite, ciagle ktos mowil ze wsio dobre, ciagle podchodzili do wlasciciela chwalili jakie tu dobre jedzenie, a oriestra byla pierwsza klasa. Kazdy mowil ze pierwszy raz sa na takim weselu gdzie tak bardzo dobrze graja. Zabawa byla przednia. Zdjecia podesle innym razem.

Do góry