Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

dałas rade naturalnie czy cc??? mój mały miał 3720kg waga wysciowa po spadku to 3500 no i tydzien temu wazył juz 5040 czyli przez miesiac przytył 1500kg

a królewna urocza;-))
moze na urodzinki mi sie skapnie
pandorka jak ogarniasz wszystko??
nie wiesz czegos lepszego czesc laseczki
Maggusia Gosia Izka Igasia Minisia Kwiateczek co tam u was babeczki??????????
Wczesniej wyladowalismy na pogotowiu bo mial prawie 40c a tam taki lekarz ze myslalam ze G go zatlucze
dal nam jakis antybiotyk,w sobote wzial ostatnio dawke rano a tu zadnej poprawy.udalo nam sie umowic wizyte domowa,przyjechala pani doktor,super.Dala mu drugi antybiotyk,sumamed,daje sie go raz na 24godz przez 3 dni a potem dziala jeszcze 7dni
po pierwszej dawce juz widac bylo poprawe.tak go duzilo ze nie mogl oddychac.polozyl sie spac o 14ej to wstakl o 18ej
w niedzile juz bylo lepiej ale nie jadl caly tydzien.w niedziele tez wracalismy.tak sie balam,juz myslama ze zostaniemy bo dziecko wazniejsze lae jakos bylo.Wczoraj juz ok ale jeszcze jesc nie chcial.dzs od rana juz ladnie je
oby nie zapeszyc
caly popbyt to maraton,proszenie gosci na biegu bo taki chory,u kazdego normalnie po 5-10 min
po sasiadach yto juz sami chodzilismy
u siebie to w jedno popoludnie poprosilam wszytskich
no lae co zrobic.sama pojechalam chora,po kilku dniach przeszlo.wczoraj znowu mnie zlamalo
katar ze ledwo oddychami i ogolnie taqka slaba jestem
Mam zdjecie sukienki ale w telefonie,podlaczam do kompa ale nic mi sie nie pokazuje ze jest jakis nowy sprzet,nie wiem gdzie szukac