reklama
maddusia26
Aktywna w BB
pinka w sumie ona urodzila sie wielgachna bo 4100 takze dlatego tez tak szybko rosnie bo waga startowa byla niezla
taki fajny tluscioszek mamusi
Twoj krolewicz to tez juz prawdziwy mezczyzna
karmisz piersia? czy butelka? Moja tez spi w nocy juz ciagiel od 7-9 godzinek zalezy od dnia
Takze i ja moge sie wyspac.
heronek gratulacje dla synka, dzielny chlopiec
a ja dzis z nudow przebralam swoja Tosie i zrobilam jej kilka fotek na elegancko
Wprawdzie aparat nie za specjalny a i moje zdolnosci do fotografowania mierne no ale zdjecia sa
zreszta Tosia nie lubi pozowac jak jej mama
ale zamieszczam mojego klucha:0
Przedstawiam Antoninke:
Zobacz załącznik 345244
Zobacz załącznik 345245
heronek gratulacje dla synka, dzielny chlopiec
a ja dzis z nudow przebralam swoja Tosie i zrobilam jej kilka fotek na elegancko
Przedstawiam Antoninke:
Zobacz załącznik 345244
Zobacz załącznik 345245
maddusia- to miałas co rodzic kochana
dałas rade naturalnie czy cc??? mój mały miał 3720kg waga wysciowa po spadku to 3500 no i tydzien temu wazył juz 5040 czyli przez miesiac przytył 1500kg

karmie butelka bo pokarm skonczył mi sie dokładnie po 19 dniach i nic nie pomogło w utrzymaniu laktacji:-
-( pokarm miałam bardzo tłusty i dobry no ale króciutko i nie wiem dlaczego
a królewna urocza;-))
minisia- duzo zalezy nie od samego body ale od szkiełka ja teraz poluje na portretówke
moze na urodzinki mi sie skapnie

karmie butelka bo pokarm skonczył mi sie dokładnie po 19 dniach i nic nie pomogło w utrzymaniu laktacji:-

minisia- duzo zalezy nie od samego body ale od szkiełka ja teraz poluje na portretówke

pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
pandorka jak ogarniasz wszystko??
ano jakoś dajemy radę... narazie jeszcze mam A. w domku przez dwa tyg.
doberek 
laski powiedzcie kupowalyscie cos na allegro a placilyscie z konta w UK??
U was tez taki zimny wiatr jak u mnie buuuu od jutra do pracy po urlopie ale mi sie nie chce masakra!!! jak pomysle ze znow do tego zimna mam isc to chora jestem, heronek
nie wiesz czegos lepszego 
laski powiedzcie kupowalyscie cos na allegro a placilyscie z konta w UK??
U was tez taki zimny wiatr jak u mnie buuuu od jutra do pracy po urlopie ale mi sie nie chce masakra!!! jak pomysle ze znow do tego zimna mam isc to chora jestem, heronek

kwiateczek
majowa mama `08
czesc laseczki
Maggusia Gosia Izka Igasia Minisia Kwiateczek co tam u was babeczki??????????
U nas masakra.Witam.
Kondzio caly pobyt chory.Zapalenie drog oddechowych a w piatek przed wyjazdem okazalo sie ze juz oskrzela

Witam nowe mamy.
Sorki ze tak nie doczytam teraz co u was ale chyba sie poloze bo mi slabo normalnie.
Minisia- ja czesto kupuje natomiast placic sie nie da
z naszego konta w uk zawsze przelewałam kase tesciowej i ona płaciła.........
Kwiateczek- no to wam nie zazdroszcze urlopu
kuruj sie kochana a na focie sukienki poczekamy moze przyszły mężulek bedzie umiał zgrac

Kwiateczek- no to wam nie zazdroszcze urlopu

reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Pinka synus rosnie jak na drozdzach,jaki duzy juz:-)
co do telefonu to sie nakombionwalam ale nie wiem juz jak,nic nie dziala
co do telefonu to sie nakombionwalam ale nie wiem juz jak,nic nie dziala

Podziel się: