Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
za to boli co innego... 
bede karmic butla tak jak Nastusie...iiiiii.... tam pisze ze aby przygotowac formule trzeba ja zalac woda o temp 70 stopni (czyli boiling
???) zeby pozbyc sie jakis tam bakterii ktore maja w sobie mleka modyfikowane
(cronobacter sakazakii a nawet salmoneli) i ostudzic do temperatury aby dziecko moglo wypic. Wiem ze taka technika byla w latach kiedy ja bylam maluszkie, ale jak mialam nastke to wiem ze tam chyba na pudelku pisalo ze mleko przygotowuje sie na bazie wody temp pokojowej, nigdy tak goraca bo gdy zaleje sie taka goraco to mleko traci witaminy w nim zawarte...wiec jak to jest z tym mlekiem modyfikowanym ???????????? 
,no ale dzisiaj czas sie udobruchac

tak sobie pomyslalam ze chyba co innego myslala a co innego jej wyszlo z ust bo normalnie nie moglam uwierzyc ze to slysze...

,normanie szok!!!!

, jak go moj R obudzil,idac rano do pracy,to ten wstal,otrzepal sie wskazal na drzwi upierdliwej sasiadki i powiedzial-CRAZY