kwiateczek
majowa mama `08
Pinka to powodzenia,napewno bedzie wszystko dobrze.Ja tez mam jutro scan a potem lekarza.zobaczymy czy dzidzia ma sie dobrze.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

powinnas sprzedawac
Co co Nastki to ma pomysly
ale mlodemy jak widac nie przeszkadzalo
potem lekarza.KOndzio dzis w pzedszkolu ma christmas prty,bedzie Mikolaja
ciekawe czy sie bedzie bal
która nie wie skąd się wzieła....moze byc od nerek ale nie jest pewien mam czekac na wyniki około 10 dni......czyli po świetach przyjdą....ja pitole dobrze ze jade do polski zrobię wszystkie badania bo tesciowa na urologi pracuje i wyniki będze miec od ręki bo tu oszalec mozna.....
pomierzyla i tyle.lekarz potem powiedzial ze dzidzia jest troche mala,nie bardzo ale troche tak.dal mi nastepne usg za 2 tyg
pogadalam o moich zaparciach i nie mogl uwierzyc ze mnie tak trzyma.dal mi jakies tabletki na noc.i dietetyka jesczze
mowilam ze juz patrzylam na necie co i jak zeby nie isc ale nie dalo sie
normalnie na sile.w szoku jestem
pomacal mi brzuch i juz mial dziwna mine
a mam twardy bardzo,byle co zjem i juz jestem pelna,staram sie duzo pic,jesc owocow a na tym chyba dzidzia nie urosnie tak bardzo no i poczatkek,3 miechy zygania,praktyznie glodu wiec tez trzeb aodliczyc chyba.nie wiem.wazne zer silna bo kopie niemilosiernie
kazda kopia nastepna bedzie wlasnie z niego.wzielam i tak 3 wiec juz nie bede chyba brac.