• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Wyjechaliśmy w sierpniu :/ i po powrocie do pl okazało sie ze jestem w ciazy:-) przed powrotem zamknrlismy insurance i wysłaliśmy formy p85 do Home oficu:/ i tak sie zastanawiałam właśnie co teraz robić żebyśmy dali dobie radę bo tutaj nie ma na co liczyć :no:

reklama
Wyjechaliśmy w sierpniu :/ i po powrocie do pl okazało sie ze jestem w ciazy:-) przed powrotem zamknrlismy insurance i wysłaliśmy formy p85 do Home oficu:/ i tak sie zastanawiałam właśnie co teraz robić żebyśmy dali dobie radę bo tutaj nie ma na co liczyć :no:
slyszalam ze do pol roku wyjazd sie nie liczy, czyli nie obawiaj sie i wracaj

witam was dziewczyny
czy ktoras z was szczepila sie na krztusiec w ciazy..?? moze cos powiedziec o tym szczepieniu itp:) bylabym wdzieczna za kazda odpowiedz!:) polozna proponuje mi to szczepienie ze wzgledu na to iz liczba zachorowac dzieci wzrosla.. i sama nie wiem juz co mam zrobic.

Potrzebuje pomocy mamus. Musze kupic pieluszki na moja corcie 5 miesiecy prawie na baseny. Nie mam pojecia jakie czy powinnam kupic takie zwykle i zalozyc na normalnego pampersa czy jakies specjalne, No i jak takie sie nazywaja po angielsku bo szukam nappies waterproof i wychodzi mi 100 innych rzeczy:nerd:

Dziewczynki mam pytanko czy któraś z Was jest z Londynu? Tzn dokładnie południowy Londyn okolice Straton Hill ? Mieszkam w Edinburghu w Szkocji od 4 lat ale ponieważ mój mąż dostał propozycje lepszej pracy w Londynie zastanawiamy się nad przeprowadzka. Boje się ze nie ma tam tak dużo mam z Polski jak tutaj i będę tam sama cały czas
Jestem mama Prawie 3 letniego Piotrusia i rocznego Wiktorka
Pozdrawiam wszystkie mamy

verita ja kupuje malej z huggisa,teraz nie pamietam jak sie nazywaja,ale na paczuszcze jest dziecko w kolku do plywania. ja kupowalam w Toysie,ale tez w wilkinsonie sa,sainsburry i tesco:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry