a w czym macie?my mamy wszystko na elektryke i za 3 msc przyszło nam 417 f
ale w tym jest wszytko woda, gas, swiatlo, kuchenka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a w czym macie?my mamy wszystko na elektryke i za 3 msc przyszło nam 417 f
ale w tym jest wszytko woda, gas, swiatlo, kuchenka
a w czym macie?
Oba sa za darmo dadza ci obydwa. Dodatkowo wyrob sobie te akty ja zrobilam 4 ale chyba za duzo. Do paszportu potrzebujesz, do zarejestrowania w pl jesli to bedziesz robic, do benefitow ale ci oddadza. To sa chyba te full bo jest tam nazwizko twoje i ojca itd. Jak slub wezmiesz to musisz ten akt zmienic bo bedzie twoje nazwisko stare.A ten normalny akt to sa dane dziecka , gdzie urodzone to co sie nigdy nie zmieni.
pilnuj zeby bylo dobrze wypisane.ja sie tak skupilam na nowym nazwisku (po slubie)ze zrobila mi blad w dacie.zamiast 4.05 zrobila 5.05....z dziecmi bylam,zamieszanie....teraz nie da sie cofnac.ona zauwazyla po 2 dniachja tez nie sprawdzilam.....
niestety na glownym akcie jak juz napisze tak juz bedzie,nawet jak bede chciala kiedys kopie to juz zawsze bedzie z bledem,z mala adnotacja na dole(ktorej nikt nie zauwaza)ze czytaj 5.05 jako 04 .05 tyle
niestety tak jest ze trzeba zglaszac jesli sa jakies zmainy na dluzej,masz miesiac na to.skoro jego dochod sie podniosl i utrzymal lepiej bylo to zglosic.Lepiej miec troszke mniej niz teraz w nowym roku wezma wam wiecej bo odlicza poprzednie pol roku.....Hej mamuśki chciałam się zapytać o Working Tax Credit
roczny dochód nie może przekraczać....ile ???
mój mąż przez ostatnie pół roku pracuje troche wiecej i teraz obawiamy sie ze moga nam zwrot naliczyć. Proszę o odpowiedz.