U koncu stare forumowiczki sie odezwaly,jak milo.U nas naszczescie dzis znacznie lepiej,bo wczoraj plakusial prawie caly dzien,uff glowa mi pekala i zloscilam sie na wszystko bardzo bardzo,zaczelam plamic to chyba taki lekki @,bo przy tym rodzaju antykoncepiji czytalm,wlasnie,ze moze byc lekkie plamienie,albo wogole.Ale Bylam mimo wszystko podminowana,kazdemu opiepsz sie dostal,nie lubie sie taka >
Maggusia to fajnie,ze wozek mozna oddac zaraz przez wejsciem do samolotu,bo wiem,ze na tasmie nie szanuja,rzucaj nimi itp.Ale ta plotka o zamachu mnie wystraszyla.Ile juz MALY WAZY!!!Kurcze polijcja gra sobie w kulki czy co,przecierz on jest niebezpieczny dla otoczenia,narob chalasu to moze cie posluchaja,naskarrz do cuonsilu na policjie,a wiem,ze potrafisz,nie daj sie,bo przecierz tu chodzi o wasze bezpieczentwo.Nie mozesz caly czas zyc w strachu :
Dorcia oby mam spokojnie doleciala,bo moga byc opoznienia.Och porod juz tuz tuz,ale fajnie,znwou bedziemy ogladac kolejne malenstwo i sie posypie,najpierw ty,potem Evoska,Maj i Beta ;D
Ivonek och jakie cudne zdiecie,jacy szczesliwi jestescie,fajnie,ze lecisz do karju ja we wrzesniu i nie moge sie doczekac.Dzieki za mile slowa.
Malvinka fajnie,ze napisalas,Majeczka pieknie rosnie i fakt czytajac kazda z was po pobydzie w kraju,dzieci jakos szybciej sie rozwijaja,wspaniale.Jest kochaniutka Majeczka i juz tyle potrafi ;D
Ara no wkoncu sie odezwala myslam,ze o nas juz zapomnials.Super,ze Marcelek tak odpowiada nasz klimat,a badania to fakt lepiej u nas zrobic,ja tu czekam juz ponad miescia na badanie sluchu i co ....nic!!!!A powiedz mi gdzie robilas badania,prywatnie.Bo u nas na salsku sa te glupie karty elektroniczne,a ja przecierz nie jestem w karju ubezpieczona,mam ta karte EHIC WIEC NA NIA MOGE ISC ZBADAC MALA W PRZYCHODNI??????Przeslij foteczki Marcelka
Tamrunia juz na majowkach mowilam,ze coreczka slodziutka i sliczna,orginalna ma urode,a ty wygladasz bardzo dobrze i jak milo,ze mama byla.Czy twoej gg dziala,jak nie to na priwa przeslij mi swoj numer tel.to sie uwmoimy
Beta a ty jak sie czujsze,nie ma rzadnych problemow???!!! Kiedy ruszasz do karju????Koniecznie na nastepnym spotkaniu misisz byc,tak bym cie juz chetnie zobaczyla i twojego przystojniaka
Maja a ty co sie obijasz,nie parcujesz i do nas nie zagladasz!!!!Jak brzuszek!!!!Taka radosna z ciebie osoba,milusno bylo cie poznac,rowniez czulam jak bym cie znala lata.
Wogole takie swojskie babki jestescie,nie moge uwierzyc,ze tak dobrze sie dogujemy i na forum i w realu,super ;D ;D ;D
Kallusia a ty co poroabisz na wolnym,zakupy ju zakonczone,jak twoje samopoczucie.
a moja niunia spi wlasnie w siodelku,ajk wrocilam,z spaceru to tak slotko spal,ze wolalam ja nie wyciagac,aby dobrze sobie podrzemala i obudzila sie wesola,bo czasmi tak ma,ze jak za malo posci to marudz ,cos osatanio,czyli dzis malo je ok 80-100ml,hmm.....czyzby te zabk i dlaego nie ma takiego apetytu????????Wogole dzis patrze na przescieradlo,a tam tyle wlosko...na bokach juz ma tak powycierane,ze parwie jest lyska.
ok koncze bo sie rozpisalam
buziskia i miego wekendu kobitki
papa