Agnes 2606 – jak malutka sie chowa jak ciemaczko I co z ta wit D3???
Twoja malusia jest przesliczniusia!!!!!!
Maggusia – widze ze maly wcia jak oszalaly co mu pod reke wpadnie ha ha ha
Nawiazujac do zachowania Twojego mezczyzny – kochana musisz z nim usiasc jak maly bedzie spal I porozmawiac o podziale obowiazkow – nie mozesz absolutnie brac wszystkiego na swoje barki ustal z nim stopniowo krok po kroku POMAGANIE!!!! Np z soboty na niedziele tylko on wstaje do malego – jakposmakuje co to znaczy zacznie Cie szanowac za Twoj trud I wysilek…. Tak mysle – a ja dziekuje Bogu za Simone ja go nie musze prosic o pomoc jest taki kochany dla mnie….

) dbaj o siebie !!!
Kochana piszesz o beciku – tu musze troche popisac na forum zakupki – nie wiem tylko czy jest tam jakies zainteresowanie – wlasnie u mnie koncowka zakupkow wiec poprosilam mame o becik z Polski – mysle ze to dobry pomysl.
Piszesz ze maly Ci ciagle w nocy wstaje – polecam ksiazke The New Contented Little Baby Book Gina Ford – kup sobie przez Amazon – Gina opisuje tu rutyne jaka dziecko powinno miec codziennie – kumpelki mowia ze sie super sprawdza….

))
No to masz problem z tym murzynem – widocznie ma jakis problem z glowa – ( I ta arabka w tych skarpetkach – cholera smiac sie czy plakac???) jak czytam ta historie o Twoich sasiadach to jakby z ksiazki

( Maggusia – ale z Ciebie piekna mama!!!!!!!!!!!!!!
Maggusia jesli chodzi o taniec to w szkolach tanca (Londyn) wylapuja talenty, zainteresuj sie tam u siebie moze nawiazesz wspolprace z jakims zespolem – czego z calego serca Ci zycze.
Doczytalam teraz ze tanczylas w Londynie – tak to juz jest z ta zazdroscia hmmmm szukaj szkoly tanca – znajdziesz lepsz prace niz taniec na dysco…

))
Anya – co za historia !!!!! pistolet przy glowie tez przezylas dziewczyno swoje, mnie jakis wariat tez zaczepil ale to bylo na drugim jak nie trzecim koncu Londynu – chcial mi ukrasc torebke I go zbilam pierw bieglam za nim z 20 metrow a jak dorwalam to byl biedny – ja nie wiem skad tej sily wzielam ale Simone jak sie dowiedzial to omalze mnie nie pobil z nerwow bo przeciez gosciu mogl miec noz itp – ale w takiej sytuacji nie panujesz nad soba.
Gratuluje Joshowi zabkow!!!! A co z historia Polskiej sluzby zdrowia jak to sie skonczylo???
Joshek piekny chlopczyk a mamusia!!! – zwlaszcza w tym kombinezonie Finlandia!!!! Uffff
Anyu –czy Ty gotujesz butelki czy poprostu zalewasz wrzaca woda??
Maxinka – czarno-biala sesja CUDO!!!! Mialas racje na pozatku piszac ze teraz bez netu bedzie trudno I tak w zasadzie jest – dzis pierwszy od ponad miesiaca dzien w cafejce – WSTYD wiem wiem
Widze ze mata kupiona super – mala bedzie miala zajecie he he he
Wow Natala Baby Model gratuluje od dawna chcicalam Ci to zaproponowac he he he
Bo alenka jest przesliczna – podaj stronke Maxinko podesle mojej kuzynce ona tez ma przesliczna corunke

)
Wow jakie piekne fotki z wakacji mamcia Twoja to zawodowy fotograf!!!!! Super!
Tamarunia – malutka przesliczna – powodzenia w szukaniu domku,
Trzymam kciuki za uniwersytet!!!
Dorcia – wszystkiego dobrego z okazji 8 rocznicy slubu!!!!! Na oststnich fotkach wygladasz slicznie tak dziewczeco!!!! A brzusio to ja mam teraz taki duzy jak ty przed porodem he he he
Dorciu kochana gratukuje domku – same mile niespodzianki – super ze mezus taki kochany – plakac ze szczescia mozna w nieskonczonosc!!!!
Dorcia GRATULACJE coreczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jest przesliczna!!!!!!!
Martuska – co tam u Was – jak Aleczek??
Izunka – fajnie ze wakacje sie udaly I juz po jak ten czas szybko leci, pamietaj rybenko natluszczaj buziulke malemu – masz na gg jeszcze ten przepis na kremik???
Oskarek ochrzczony to najwazniejsze – dzieciatko poblogoslawione niech rosnie zdrowo.
Oskarek duzy chlopiec – rosnie jak na drozdzach!!!!
Kallusia – jak sie czujesz kiedy idziesz z nami na basen????
Gratuluje znalezienia mieszkanka – ufff teraz mozesz moscic gniazdko zazdroszczeJ))
Ivonku – moja kochana chetnie bym Cie odwiedzila – ale ja jestem taka zabiegana ze boje sie ze nie bede miala czasu urodzic he he he Kochana moja na zdjeciach wygladacie na bardzo szczesliwa rodzinke – Julcia przepiekne dziewcze!!!!! Beta ma racje robcie nastepne he he he
Beta – kochana czy ja Ci wyslalam mejlem fotki z ostatniego spotkania????
Kochana Ty juz w 22 tyg ciazy nie moge w to uwierzyc jak ten czas leci!!!!!!!!!
Jak moje kochanie Tomcio sie miewa????? A Ty jak sie czujesz????
Ara – kiedy sie widzimy???? Wiesz kochana trafilas na glupiego (wybacz) ksiedza, co z tego ze nie macie slubu koscielnego – dziecku sie nigdy nie powinno odmowic chrztu!!!! Debil jakis!!!!!
Malwinka – to samo pytanie co do Ary – kiedy w koncu zorganizujemy wieksze spotkanko???
Maia jest przesliczna a jakja mamusia slicznie stroi ho ho ho
Maja – perelko – Ty to masz szczescie do kolezanek co psuja I soczki wylewaja hmmmm
Jak sie czujesz kiedy na basen???? Moze Kallusia do nas dolaczy???
Pandorka – Gratulacje – szczesliwego pozycia malzenskiego!!!!!!
Vezyrek – no skoro juz sie tu pokazales to I do Ciebie napisze he he he Gratuluje zonki!!!!!!
Moj partner ma na iie Simone – chyba powinniscie sobie zalazyc kolko wzajemnego wspomagania he he he
i tym akcentem pisarkim zegnam