Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wogole to fajnie ze macie taka pogode i mozecie pospacerowac, my ostatnio siedzimy w domu bo jest pochmurno i co chwile pada
A jak bedziesz juz rodzila to pamietaj ze jestesmy z toba i trzymamy kciuki;-)
A czy lubi sie kapac bo nasz niunio bardzo, kopie nogami tak ze cala lazienka plywa
Podziwiam cie jak sobie radzisz z dwojka maluszkow, bo ja z jednym ostatnio nie wyrabiam, he he
Super foteczki, no i widac, ze Natce sie juz podoba :-) Ale George jeszcze chyba nie raczkuje
, bo zauwazylam tam wiatrak na podlodze z kabelkiem. Przy Patim juz by tam dlugo nie postal
He he bo on to maly pogromca kabelkow jest
A w ogole to Natalka cudnie wyglada w tej czapie i slodko spi
He he a gdzie ty ta krolowa wypatrzylas :-)
Po prostu szalenstwo kabelkowe trwa ;-) Zabawki sie szybko nudza, ale cos zakazanego, woooooow to jest super :-) Kiedy dokladnie lecicie do PL
Nie wiem czy wiesz ale od 6 listopada wprowadzili nowe zasady przewozu plynow w bagazu podrecznym
Ja jestem zalamana, jak lecialam w czerwcu do PL to mozna bylo miec w ryanair 20kg bagazu, a teraz tylko 15kg i to dla mnie i dla melego
nie wiem jak mamy sie pomiescic
Ale wiadomo jak to jest te terminy nie sa tak dokladne
No ale jutro juz do szpitala
Trzymaj sie dzielnie :-) Powodzonka
super fotki :-) Ja zawsze jak karmilam Patiego w nocy, to go trzymalam na prosto do odbicia, troszke masowalam po pleckach, czasem sie na sekundke obudzil, odbilo mu sie i spowrotem zasypial :-) W sumie to nigdy go nie polozylam bez odbicia
wiec nie wiem czy mozna klasc malenstwa bez odbicia
Maly szaleje po claym mieszkanku, gdzie sie nie rusze jest i on :-) No i jak sprzatam to on sie denerwuje bo nie wyrabia chodzic (czytaj raczkowac ;-) ) za mna
Po za tym juz siega do lawy, na ktorej czesto stawiam kompa, he he bo tam sa jego ulubione kabelki ;-) Porusza sie z predkoscia swietlna i trzeba normalnie miec oczy dookola glowy
Po za tym juz spi bardzo malo w ciagu dnia, wiec juz malo czasu zostaje wolnego, a BB to tylko jak zasnie ;-) Choc moze za niedlugo nauczy sie pisac na kompie i sam pogada z ciociami na forum